Domburs, Zatlers, Teterevs un citas prominences apmeklē "Ziemassvētku festivālu" Jūrmalā. FOTO
Eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri vakara saviesīgo daļu pavadīja kopā ar miljonāru un mecenātu Borisu Teterevu un viņa dzīvesbiedri Ināru.
Slavenības
2015. gada 17. decembris, 15:32

Domburs, Zatlers, Teterevs un citas prominences apmeklē "Ziemassvētku festivālu" Jūrmalā. FOTO

Jauns.lv

Inteliģence un turīgi ļaudis 16. decembra vakarā, svinīgi saposušies, devās uz Jūrmalu, kur Dzintaru koncertzālē ar gaismas šovu un koncertu tika atklāts „Ziemassvētku festivāls”.

Festivāla atklāšanas pasākumā laukumā pie Dzintaru koncertzāles apmeklētājus iepriecināja gaismu un skaņu šovs „Gaismas toņu mistērija”, pēc kura Dzintaru koncertzāles Ziemeļu galerijā notika saviesīga sanākšana ar prominentu un sabiedrībā zināmu personu, kā arī ar Ziemassvētku festivāla mākslinieku piedalīšanos.

Atklāšanas pasākumā piedalījās eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri, miljonārs un mecenāts Boriss Teterevs ar kundzi Ināru, Rīgas Brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs ar dzīvesbiedri Irinu, dzejniece un TV seja Maija Silova, publiciste Elita Veidemane, žurnālists Jānis Domburs ar mīļoto sievieti Agnesi Čivli, Latvijas Nacionālā baleta mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis, dziedātāja un TV šova „ Izklausies redzēts” dalībniece Annija Putniņa un citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Svinīgu uzrunu teica Dzintaru koncertzāles direktors Guntars Ķirsis. Pēc saviesīgām sarunām un uzkodu un dzērienu baudīšanas viesi devās novērtēt pirmo „Ziemassvētku festivāla” koncertu, kur spēlēja Grammy balvas laureāti Losandželosas ģitāristu kvartets.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders