Spraigā cīņā, kokosriekstus dauzot, "Lauku sētā" uzvar mazais Mārtiņš!
„Lauku sētas” uzvarētājs mazais Mārtiņš balvā ieguva ceļojumu uz Brazīliju.
2015. gada 17. decembris, 23:01

Spraigā cīņā, kokosriekstus dauzot, "Lauku sētā" uzvar mazais Mārtiņš!

Jauns.lv

LNT šova „Lauku sēta” sezonas pēdējā sērija sākās ar īsu atskatu uz visu, kas šovā noticis. Spilgtākajās epizodēs skatītāji varēja atcerēties, gan kā dalībnieki veica lauku darbus, gan kā kašķējās un provocēja cits citu uz strīdiem. Turpinājumā sekoja fināla cīņa.

Pēc mēnesi smaga darba saimnieces Valentīnas Roziņas saimniecībā noskaidrojās četri fināla dalībnieki: Mārtiņš Ainis Roga un trīs dāmas – Ilona Jeršova, Ingūna Stapāne un Evija Smane. Pirmā un otrā uzdevuma laikā cīņu pameta Ilona un Evija. Tālāk spraigajā sacensībā piedalījās Mārtiņš un Ingūna. Jau no paša sākuma, degustējot un šķirojot desu šķirnes, Mārtiņš izvirzījās vadībā. Pēc tam viņš pirmais salika ķieģeļu sienu, ieguva auklu, ar ko teļus ievest kūtī, un aši metās uz dīķi pēc kokosriekstiem. Vienā no kokosriekstiem iekšā slēpās atslēga, ar kuru atslēdza lādi. Lai arī pārguris, bet Mārtiņš sacensību noslēdza kā uzvarētājs. Viņš dosies ceļojumā uz Brazīliju, bet otrās vietas ieguvēja Ingūna ieguva ekskursiju uz Holandes ziedošajiem dārziem.

Pēc fināla cīņas saimniece sarunā ar portālu Kasjauns.lv atklāja savas pārdomas par šova dalībniekiem un sacensībām. „Cīņa bija godīga. Bet tas, cik nu kurš intrigas taisīja šova laikā, tā ir katra paša problēma. Taču jāatzīst, ka otrā vieta gan bez darba nopelnīta, jo iepriekšējā nedēļā varēja redzēt, ka Ingūna „ar muti tik brauca”, bet strādāt negribēja. No visiem šovistiem man visvairāk patika Evija un Arta. Evija – cepuri nost, nekad neatteica, kaut aizmiedza acis, bet gāja un darīja. Arta, šķiet, ka līdz galam neiekļāvās šovā. Arī Agnis nebija sliktākais, uzlika jumtu, bija strādīgs. Bet mazo Mārtiņu īpaši neizcelšu, viņš taisīja savu stratēģiju, tā arī tika tālāk. Es intrigās nejaucos, tikai darbus devu,” izteicās saimniece Valentīna Roziņa, piebilstot, ka lēmumu piedalīties šovā nenožēlo un iesaka arī citiem „trakajiem” saimniekiem piedalīties „Lauku sētā”.


Kasjauns.lv/ Foto: Publicitātes