Leonardo di Kaprio izstāsta, kā izglābies no nāves. TRĪSREIZ
Aktieris Leonardo di Kaprio pat vairākkārt piedzīvojis brīžus, kad visa dzīve nozib acu priekšā, jo ir sajūta, ka pēdējā stundiņā klāt.
Slavenības
2015. gada 18. decembris, 05:45

Leonardo di Kaprio izstāsta, kā izglābies no nāves. TRĪSREIZ

Jauns.lv

Holivudas aktieris Leonardo do Kaprio (41) atzinis, ka jūtas laimīgs, ka aizvien ir dzīvs. Viņš trīs reizes mūžā piedzīvojis situācijas, kad bijis tikai par mata tiesu no nāves.

Intervijā žurnālam „Wired” aktieris Leonardo do Kaprio pastāstījis, ka trīs reizes ieskatījies acīs nāvei: pirmo reizi, kad piedzīvojis haizivs uzbrukumu, otro – lidojuma laikā, kad eksplodējis viens no lidaparāta dzinējiem, un trešo reizi, kad nolēmis izlēkt ar izpletni tandēmā (pārī ar instruktoru) un kritiena laikā sapinušies izpletņi.

41 gadu vecais aktieris atzinis, ka viņa draugi vairs nevēlas kopā doties ekstrēmos piedzīvojumos, jo zina, ka ar di Kaprio vienmēr kaut kas noiet greizi.

Leonardo atklāj, ka reiz Dienvidāfrikā bijis tikai vienas pēdas atstatumā no izsalkušas haizivs zobiem. „Liela baltā ielēca manā nožogojumā, kad es niru Dienvidāfrikā,” atceras di Kaprio. „Puse tās ķermeņa jau bija manā būrī un haizivs sniedzās pēc manis. Lielā baltā izdarīja piecus vai sešus mēģinājumus sakampt mani tikai rokas stiepiena attālumā no manas galvas. Puiši teica, ka nekas tāds nav noticis 30 gadu laikā, kopš viņi piedāvā klientiem niršanu!”

Otro asinis stindzinošo negadījumu Leonardo piedzīvojis lidojot ar aviokompānijas „Delta” pasažieru reisu. Aktieris tobrīd vēries ārā pa logu, kad redzējis eksplodējam vienu no lidaparāta dzinējiem. Pilotam uz brīdi vajadzējis izslēgt visus dzinējus, lai varētu veikt ārkārtas nolaišanos. „Es lidoju biznesa klasē un dzinējs eksplodēja manu acu priekšā,” atceras di Kaprio. „Es aizvien lūkojos ārā un redzēju kā liesmas aprij visu spārnu. Milzīgais dzinējs eksplodēja kā tāda komēta. Tas bija traki.”

Trešo reizi aktieris gandrīz gājis bojā, kad tandēma izpletņa lēciena laikā sapinušies abi izpletņi. „Mēs brīvajā kritienā pavadījām vēl kādas piecas vai desmit papildus sekundes,” atceras aktieris. „Es tobrīd pat neiedomājos par papildus izpletni, es domāju, ka nositīsimies. Jautrākais bija tas, ka instruktors man teica: ‘Tu, iespējams, salauzīsi kājas piezemējoties, jo mēs šobrīd krītam pārāk ātri.’ Tad, kad tu jau redzi visu savu dzīvi aizslīdam savu acu priekšā OTRO reizi, viņš saka ‘Ak, tu vēl lauzīsi arī kājas.’”

Laimīgā kārtā abi spējuši piezemēties ripojot, līdz ar to lēciens beidzies tikai ar nobrāzumiem un bez nopietniem savainojumiem.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press