Mūziķis Billijs Džoels atjauno un pārdod māju. FOTO
Par 29 miljoniem ASV dolāru mūziķis Billijs Džoels nolēmis pārdot pirms gada iegādāto villu Palmbīčā un tai kaimiņos esošo neapbūvēto zemes gabalu. Gada laikā mūziķis veicis mājā plašus renovācijas darbus.
Slavenības
2015. gada 18. decembris, 17:38

Mūziķis Billijs Džoels atjauno un pārdod māju. FOTO

Jauns.lv

Hitu „Uptown Girl” un „Paino Man” autors, amerikāņu mūziķis Billijs Džoels (66) par 29 miljoniem ASV dolāru pārdod divus īpašumus Palmbīčā (ASV) pašā okeāna krastā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mūziķis par 19.5 miljoniem ASV dolāru pārdod grezno villu okeāna krastā, bet par 9.5 miljoniem ASV dolāru vēl neapbūvēto zemes gabalu, kas atrodas kaimiņos viņa pirmajam īpašumam. Interesanti, ka abus īpašumus mūziķis iegādājies tikai pērn. Par māju viņš samaksāja 11.8 miljonus, bet par zemes gabalu – 6.5 miljonus.

Ja Džoelam izdosies viss kā iecerēts, ar nekustamajiem īpašumiem viņš gada laikā būs nopelnījis 10.7 miljonus ASV dolāru. Jāatzīst gan, ka aizvadītā gada laikā Džoels veicis lielus renovācijas darbus mājā.

Greznajā villā ir septiņas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Mājas kopējā platība sasniedz 800 kvadrātmetrus. Līdzās galvenajai mājai ir arī divu guļamistabu viesu nams, kā arī garāža četrām automašīnām un peldbaseins.

 

Billijs Džoels – „Uptown Girl” Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas