Slavenībām ierasta lieta. Aktrise pārdod māju par miljonu dārgāk nekā to nopirkusi. FOTO
Aktrise Kerija Vašingtone ar vīru Namdi Asomugu nolēmusi franču stilā celto māju, kuru iegādājusies vien pirms gada. Pircējs jau pieteicies.
Slavenības
2015. gada 20. decembris, 04:45

Slavenībām ierasta lieta. Aktrise pārdod māju par miljonu dārgāk nekā to nopirkusi. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Scandal” zvaigzne Kerija Vašingtone (38) ar vīru, bijušo amerikāņu futbola spēlētāju Namdi Asomugu (34), nolēmusi pārdot savu pirms 19 mēnešiem iegādāto ģimenes māju. Cenu viņa noteikusi par 1 miljonu augstāku nekā to nopērkot, un pircēju atradusi teju nekavējoties!

Aktrise Kerija Vašingtone ar vīru Namdi Asomugu māju Holivudhilsā iegādājās 2014. gada maijā, par to samaksājot 1.865 miljonus ASV dolāru. Šī franču stilā būvētā ēka celta 1920. gadā. Pāris to pārdot nolēmis par nepilnu miljonu dārgāk – prasot 2.695 miljonus ASV dolāru.

Losandželosas nekustamo īpašumu blogs „Curbed LA” informē, ka pāris ļoti ātri atradis pircēju savam četru guļamistabu un četru vannasistabu īpašumam, no kura logiem paveras gleznaini skati.

Vašingtone ar vīru šo īpašumu pirms gada nopirka no seriālu „MADtv” un „The King of Queens” aktrises Nikolas Salivanas (45). Pirkumu pāris noformēja īsi pēc meitas Izabellas piedzimšanas. Abu pirmdzimtā pasaulē nāca 2014. gada aprīlī.

Pārim, kurš apprecējās 2013. gada jūnijā, aizvien pieder māja Manhatanas pludmalē, Losandželosas dienvidos, kuru bijušais sportists iegādājās 2010. gadā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas