Slavenības
2015. gada 20. decembris, 17:08

49 gadus vecā Selma Haijeka lieliski izskatās bez grima. FOTO

Jauns.lv

Meksikāņu aktrise Selma Haijeka (49) saviem faniem sociālajos tīklos parādījusi fotogrāfiju, kurā viņa redzama bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

„Ar slapjiem matiem, bez kosmētikas, bez filtriem, bez retušas, bet ļoti labā apgaismojumā,” savu fotogrāfiju sociālajos tīklos raksturojusi aktrise Selma Haijeka. Pirms kāda laika intervijā žurnālam „Allure” Haijeka atzinās: „Kad biju jaunāka, mani centās apvārdot ar ideju – „Ja tagad veiksi botoksa injekcijas, tev nebūs krunciņu.”. Paldies Dievam, ka es tam nepiekritu!”  

Savukārt intervijā žurnālam „Latina” aktrise norādīja pavisam tieši: „Manā sejā nav botoksa. Pati doma, ka manā pierē kāds dur adatu, liek skudriņām skriet pa augumu. Es labāk lietoju krēmu.”

Selma, kas ir kosmētikas zīmolu „Avon” un „Revlon” reklāmas seja, neizslēdz, ka nākotnē varētu apmeklēt plastikas ķirurgu. „Taču pagaidām es gribu redzēt, cik ilgi es spēšu bez tā iztikt,” norāda aktrise.

Visu bērnību un jaunību aktrise cietusi no tā, ka izskatās vecāka par saviem gadiem. „Kad man bija sešpadsmit gadu, es izskatījos pēc deviņpadsmitgadīgas. Kad man bija deviņpadsmit, visi man deva 25. Taču pie šī cipara es svešu cilvēku skatījumā apstājos līdz kādiem 35 gadiem. Tas bija lieliski, bet es arīdzan saprotu, cik svarīgi ir rūpēties par ādu, jo citādi var vienu rītu atmosties un secināt, ka visu tavu seju klāj krunciņas.”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press