Dāvana Bīberam? Kimas Kardašjanas 36 gadus vecā māsa pozē pilnīgi kaila. FOTO
Kortnija Kardašjana saviem sekotāju miljoniem parādījusi sevi pavisam kailu.
Slavenības
2015. gada 21. decembris, 05:59

Dāvana Bīberam? Kimas Kardašjanas 36 gadus vecā māsa pozē pilnīgi kaila. FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera (21) jaunā aizraušanās, realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas-Vestas (35) vecākā māsa Kortnija Kardašjana (36), sociālajos tīklos publiskojusi pikantu savu fotogrāfiju.

Realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana ir trīs bērnu māte. Viņai un bijušajam draugam Skotam Disikam (32) ir dēli Meisons (6) un Reins (1) un meita Penelope (3). Nesen Kortnija pavisam kaila pozējusi melnbaltām fotogrāfijām, kurās redzama no mugurpuses.

„Džastins un Kortnija satiekas no augusta beigām vai septembra sākuma,” kāds vārdā nenosaukts paziņa pastāstījis slavenību žurnāla „US Weekly” reportierim. Piecpadsmit gadu lielā gadu starpība abiem absolūti netraucējot labi kopā pavadīt laiku.

Atgādināsim, ka šogad Kortnija izšķīrās no savu bērnu tēva Skota Disika, ar kuru bija kopā deviņus gadus, pasaulē laida trīs bērnus, bet tā arī neapprecējās.

Savukārt Džastins Bībers tā arī nespēj atrast piemērotu sirdsdāmu, kas spētu aizvietot bijušo draudzeni, dziedātāju un aktrisi Selēnu Gomesu (23). Viņš meitenes maina teju katru nedēļu.


Kasjauns.lv / Foto: Twitter, Vida Press