Naomi Vatsa pārdod ģimenes māju, kur nodzīvojusi gandrīz 10 gadu. FOTO
Aktrise Naomi Vatsa ar vīru Līvu Šreiberu nolēmusi pārdot māju, kur ģimene apmetusies īsi pēc pirmā bērna piedzimšanas.
Slavenības
2015. gada 22. decembris, 16:48

Naomi Vatsa pārdod ģimenes māju, kur nodzīvojusi gandrīz 10 gadu. FOTO

Jauns.lv

„Oskara” balvai nominētā aktrise Naomi Vatsa (47) ar vīru aktieri, producentu un scenāristu Līvu Šreiberu (48) par 5.85 miljoniem ASV dolāru pārdod savu ģimenes māju.

Māju Hemptonā (ASV) ģimene iegādājās 2007. gada septembrī, samaksājot par nekustamo īpašumu 4.3 miljonus ASV dolāru. Mājā ir sešas guļamistabas un septiņas vannasistabas.

Mājīgo un gaumīgi iekārtoto „ģimenes ligzdiņu” pāris iegādājās divus gadus pēc iepazīšanās un īsi pēc pirmā kopīgā bērna piedzimšanas. Vatsa un Šreibers šogad atzīmēja jau savu desmito kopābūšanas gadadienu.

Naomi Vatsas un Līva Šreibera pirmdzimtais pasaulē nāca 2007. gada jūlijā. Pirmajam dēlam pāris deva vārdu Aleksandrs „Saša” Pīts. Otrais dēls – Semjuels „Semijs” Kajs – piedzima 2008. gada decembrī. 2010. gadā kādā no intervijām Naomi atzina, ka būtu gatava arī trešajam mazulim, ja vien varētu garantēt, ka piedzims meita.

Vatsa un Šreibers aizvien tur sabiedrību neziņā, vai ir oficiāli reģistrējuši savu laulību jeb tomēr ne. 2010. gada janvārī aktrise atzina, ka Līvs viņai esot pasniedzis gredzenu (ko viņa tobrīd nenēsāja), bet neviens no viņiem nevēloties sasteigt ar laulību. Savukārt 2013. gadā „Tropfest” īsfilmu festivālā Austrālijā Šreibers par Vatsu runāja, nosaucot viņu vārdā „sieva”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas