Jenny May un Pauniņa koncertā vīrietis bildina mīļoto. VIDEO
Dziedātāja Jenny May un mūziķis Normunds Pauniņš Ziemassvētku laikā iepriecinājuši jau daudzus klausītājus.
Slavenības
2015. gada 23. decembris, 07:02

Jenny May un Pauniņa koncertā vīrietis bildina mīļoto. VIDEO

Jauns.lv

Jenny May un Normunds Pauniņš sākuši koncertēt pa Latviju ar koncertprogrammu „Roka uz sirds”. Koncertā Mālpils muižā kāds vīrietis bildināja savu mīļoto meiteni. Kā notika skaistais pārsteigums - skaties video!

Portālam kasjauns.lv dziedātāja Jenny May pastāstīja, ka koncertprogrammā izvēlētas garīgas Ziemassvētku dziesmas, kas daudziem no aizkustinājuma liek raudāt. Arī paši mūziķi atzīst, ka dažas dziesmas pat pašiem liek acīs sariesties asarām.

Vienā no koncertiem, kas norisinājās Mālpils muižā, kāds pāris jaunlaulāto kāzu valsi iegrieza tieši koncertā. Bet pēc koncerta sekoja vēl viens pārsteigums. Kāds cits vīrietis, nolēmis bildināt savu mīļoto, palūdza Jenny May nodziedāt vienu dziesmu bildinājuma laikā, kam dziedātāja bez vilcināšanās piekrita.

Mūziķi nav gaidījuši, ka koncerti izvērtīsies tik emocionāli piesātināts. „Šajā svētku laikā brīnumi tiešām notiek, un mums ir prieks būt par daļiņu no tiem”, tā mūziķi par saviem koncertiem. Tuvākais koncerts jau šonedēļ 23. decembrī Sv. Jāņa baznīcā, 26. decembrī Liepājā un 27. decembrī Rēzeknē.

Bildinājums pēc koncerta "Roka uz sirds"


Kasjauns.lv/foto: No Jenny May privātā arhīva