Supermodeles prot arī gatavot piparkūkas! FOTO
Lūk, kādu piparkūku vīriņu pagatavojusi brazīliešu supermodele Žizele Bundhena ar ģimeni.
Slavenības
2015. gada 25. decembris, 05:19

Supermodeles prot arī gatavot piparkūkas! FOTO

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (35) saviem 16.6 miljoniem „Instagram” bloga sekotāju atrādījusi, kādu rozīnēm rotātu piparkūku vīriņu uzcepusi uz gaidāmajiem svētkiem.

Iespējams, ka milzīgā piparkūku vīriņa dizainu veidojis Žizeles Bundhenas vīrs, amerikāņu futbolists Toms Breidijs (38), kuru ģimene draudzīgi dēvē par „pankūku meistaru”. Modele arī atrādījusi, kā vīrs kopā ar bērniem jauc mīklu topošajam šedevram.

Bundhena vienmēr cenšas gatavot veselīgi, sākot ar alvejas citronu dzērienu līdz pat šokolādes musam. „Vispirms ņemam banānu un avokado, tad labu un kvalitatīvu kakao pulveri,” intervijā izdevumam „Food & Wine” ar savu iecienīto recepti dalījusies modele. „Ja vēlaties saldāku, varat pievienot vienu vai divas dateles. Sablenderējiet visu ar kokosriekstu ūdeni vai kokosriekstu mīkstumu, atkarībā no tā, kas jums tīk labāk. Tad ievietojiet visu ledusskapī uz dažām stundām, lai sacietē. Varat dekorēt ar pasifloru jeb kādu šķēli ananasa vai zemenēm.”

Žizele ar vīru ir lieli svaigu augļu un dārzeņu cienītāji. Viņi tos audzē paši savā Bostonas mājas dārzā.

Kas attiecas uz pāra bērniem Bendžaminu (6), Vivjenu (3) un Toma Breidija dēlu Džeku (8) no iepriekšējām attiecībām, tad modele atzīst, ka bērni nav izlepuši – „Viņi ēd visu to pašu, ko es”.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press