Kellija Osborna: "Viss, ko vēlos Ziemassvētkos, kaut man nebūtu lauzta kāja!"
Ziemassvētkus un gadu miju TV personībai Kellijai Osbornai nāksies pavadīt uz kruķiem. Viņai gadījies nelāgs misēklis, kā rezultātā kājai konstatēts lūzums, ieplīsis kauls un sarauta cīpsla.
Slavenības
2015. gada 25. decembris, 10:39

Kellija Osborna: "Viss, ko vēlos Ziemassvētkos, kaut man nebūtu lauzta kāja!"

Jauns.lv

Grupas „Black Sabbath” rokera Ozija Osborna atvasei, šova „Dejo ar zvaigzni” 3. vietas ieguvējai un TV personībai Kellijai Osbornai (31) šajās svētku brīvdienās danči pie eglītes izpaliks. Īsi pirms Ziemassvētkiem viņa savainojusi kāju un spiesta nēsāt šinu.

Aizvadītajā svētdienā Kellija Osborna informējusi divus miljonus sava „Instagram” bloga sekotāju, ka nedēļas nogalē lauzusi kāju un savainojusi cīpslu. TV personība arī publiskojusi virkni fotogrāfiju, kas atspoguļo viņas nelāgā misēkļa sekas. Par spīti sāpēm un kreņķim, ka tas viss noticis tieši pirms svētkiem, Kellija spējusi paraudzīties uz visu caur smaidu. „Viss, ko es vēlos Ziemassvētkos, kaut man nebūtu lauzta kāja,” pajokojusi mis Osborna, interpretējot dziedātājas Meraijas Kerijas populāro Ziemassvētku hitu „All I Want For Christmas Is You” („Viss, ko vēlos Ziemassvētkos, esi tu”).

Vienā no „Instagram” publiskotajiem attēliem Šāronas un Ozija Osbornu modīgā meita redzama mulsi ķiķinām, kad medmāsa viņu stumj ratiņkrēslā, jo savainotajai kājai ir uzlikta šina. Ziemassvētkus un Vecgada vakaru Kellijai nāksies pavadīt uz kruķiem.

Kellija Osborna pastāstījusi, ka viņas kājai konstatēts lūzums, ieplīsis kauls un sarauta cīpsla. Viņa saka lielu paldies slimnīcas dakteriem un medmāsām par gādību un rūpēm, taču tā arī neatklāj, kā tikusi pie šī nelāgā savainojuma. Zināms vien tas, ka dažas stundas pirms savainojuma Osborna atrādījusi faniem jaunākās fotogrāfijas un to, kā viņa saiņo Ziemassvētku dāvanas un mazgā traukus.

 

Kasjauns.lv / Foto: Instgaram