Laiks skrien! Britnija Spīrsa parāda, kā paaugušies viņas dēli. FOTO
Britnija Spīrsa ar dēliem Džeidenu Džeimsu un Šonu Prestonu, mājas mīluļiem un ģimenes draugiem sūta sveicienus saviem sociālo tīklu sekotājiem visā pasaulē.
Slavenības
2015. gada 25. decembris, 19:34

Laiks skrien! Britnija Spīrsa parāda, kā paaugušies viņas dēli. FOTO

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados par popmūzikas princesi dēvētā dziedātāja Britnija Spīrsa (33) sociālo tīklu sekotājiem atrādījusi jaunākās savu dēlu fotogrāfijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divu fotogrāfiju kolāžā popzvaigzne Britnija Spīrsa redzama kopā ar abiem dēliem – desmit gadus veco Šonu Prestonu un deviņgadīgo Džeidenu Džeimsu. Abi bērni pasaulē nākuši viņas trīs gadus ilgās laulības laikā ar bijušo dejotāju Kevinu Federlainu.

Foto kolāžā redzami arī ģimenes mīluļi Maltas zīda sunīši un divi Britnijas draugi. „Priecīgus svētkus visiem maniem faniem visā pasaulē!” – novēlējusi dziedātāja.

Jau Otrajos Ziemassvētkos, 27. decembrī, Britnija atgriezīsies Lasvegasā un kāps uz skatuves, lai turpinātu priecēt skatītājus ar savu šovu „Piece Of Me”. Popzvaigzne divus gadus ar labiem panākumiem uzstājas kazino „Planet Hollywood” un turpinās izrādīt šovu vēl līdz 2017. gada beigām.

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press