Adelei grūti apvienot karjeru ar bērna audzināšanu
„Lai ko mans bērns darītu un kas vēlētos būt, es viņu atbalstīšu neraugoties ne uz ko!” – kā vairums māmiņu dziedātāja Adele ir ļoti lepna ar savu dēliņu.
Slavenības
2015. gada 26. decembris, 05:32

Adelei grūti apvienot karjeru ar bērna audzināšanu

Jauns.lv

Aizvadītos trīs gadus dziedātāja Adele (27) veltījusi rūpēm par dēlu Andželo (3). Tagad, kad popzvaigzne atgriezusies mūzikas apritē, viņa secina, ka ir ļoti grūti apvienot bērna audzināšanu ar karjeru.

Intervijā žurnālam „Time” Adele atzīst, ka atgriešanās mūzikas apritē viņai nav nākusi viegli. Lai gan dziedātājas jaunākais albums pārspējis visus līdzšinējos rekordus pārdoto kopiju skaita ziņā, mūziķei esot ļoti grūti būt strādājošai mātei, jo diennaktī stundu ir par maz, lai varētu veltīt pienācīgu laiku gan darbam, gan ģimenei.

Adeles dēliņš Andželo nāca pasaulē 2012. gada oktobrī, viņa tēvs ir dziedātājas partneris Saimons Konceki, ar kuru viņa ir kopā četrus gadus. Adele vienmēr ļoti centusies pasargāt privāto dzīvi no publicitātes un intervijās bijusi gatava runāt tikai par darbu. Jaunākā intervija žurnālam „Time” ir izņēmums. Šajā sarunā Adele ir reti vaļsirdīga arī jautājumos, kas skar viņas ģimenes dzīvi. „Pirms dažām dienām es pie sevis secināju ‘Ak, Dievs, man ar bērnu tas nākas tik grūti’. Man absolūti neatliek laika pašai sev, jo visu no darba brīvo laiku esmu kopā ar bērnu. Taču tad es atskārtu, ka tieši pateicoties dēlam es pret visu spēju attiekties ar vēsu prātu.”

Kā jau vairums jauno māmiņu, arī Adele ļoti lepojas ar savu dēliņu un atzīst, ka pateicoties viņam iemantojusi lielāku pašpārliecinātību nekā agrāk. „Viņš liek man pašai ar sevi lepoties un pašai sev patikt vēl vairāk,” slavē Adele. „Bet es vienmēr esmu pati sev patikusi. Nekad nav bijis tā, ka sev nepatīku. Mani nenomoka tādas domas. Taču tagad esmu tik lepna ar sevi, ka radīju viņu savā vēderā. Pagatavoju viņu savā puncī un tad viņš iznāca no tā ārā! Mazs cilvēciņš, kurš pēkšņi sāk staigāt un dzīvot pats savu dzīvi. Nevaru vien sagaidīt līdz satikšu viņa labākos draugus, iepazīšu viņa nākamo meiteni vai puisi un uzzināšu, kādas filmas viņam patīk. Lai ko mans bērns darītu un kas vēlētos būt, es viņu atbalstīšu neraugoties ne uz ko!”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas