Elizabete Zagorska atklājusi metodi, kā cīnīties pret lieko svaru. FOTO
Elizabete Zagorska šajos Ziemassvētkos patiešām izskatās brīnišķīgi.
Slavenības
2015. gada 26. decembris, 18:06

Elizabete Zagorska atklājusi metodi, kā cīnīties pret lieko svaru. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Elizabete Zagorska (35) atradusi savu labās pašsajūtas un izskata formulu. Viņa šajos Ziemassvētkos izskatās patiešām lieliski, jo beidzot sapratusi, kā cīnīties ar liekajiem kilogramiem.

Divu meitu māte, mūziķe, privātā bērnudārza vadītāja un kāzu organizatore Elizabete Zagorska nesen žurnālam “Kas Jauns” atklāja, ka pēc vairākus gadus ilgiem meklējumiem beidzot jūtas enerģijas piepildīta un apmierināta ar dzīvi. Šogad viņas ģimene nomainīja dzīvesvietu, Elizabete tika pie vīra dāvinātām klavierēm, bet pats galvenais – beidzot sapratusi, kā cīnīties ar liekajiem kilogramiem.

Iepriekš viņa izmēģinājusi gan darbošanos sporta zālē, gan karsto jogu, bet nekas nav līdzējis, jo liekie kilogrami kā bijuši, tā palikuši. „Karstās jogas nodarbībā vispār domāju, ka nomiršu,” atzīstas Elizabete. „Šogad mani sāka interesēt ājurvēda jeb zinātne par dzīvi, un tieši šogad esmu sākusi praktizēt jogu, atrodot savu garīgo skolotāju,” stāsta mūziķe, uzsverot: „Kopš esmu atradusi jogu, saprotu, ka tā palīdz manam organismam un pašsajūtai kopumā. Esmu kļuvusi lokanāka, fiziski un emocionāli jūtos labāk. Tāpat atklāju sev ūdens dziedniecību. Sāku apmeklēt šarko dušas, pērļu vannas, zemūdens masāžas.”

Dziedātāja krietni mainījusi arī uzskatus par pareizu uzturu. „Cenšos ēst visu pēc iespējas dabiskāku. Manā ēdienkartē pārsvaru gūst rieksti, rozīnes, augļi, dārzeņi,” ziņo Zagorska. Līdz ar jogu pie viņas atnākusi vēl kāda aizraujoša nodarbe. „Atklāju nūjošanu. Tā man ir kā dvēseles ieelpa, kā meditācija,” skaidro Elizabete. Dziedātāja piebilst, ka nūjot viņai patīk vienatnē un ik reizi tiek noieti vairāki kilometri. „Uzņemu savu tempu un noeju vidēji 4,5 kilometrus. Nūjojot ne tikai stiprinu ķermeni fiziski, bet arī dodu barību prātam – redzu ainavas, jūtu svaigu gaisu... Citam tas šķiet garlaicīgi, bet man palīdz justies labi un nodedzina liekos kilogramus,” uzsver Elizabete.

 

Kasjauns.lv / Foto: no Elizabetes Zagorskas privātā arhīva, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva