Ak, tu viltnieks! Kāpēc Eds Šīrans nopērk vecākiem dzīvokli sev kaimiņos?
„Kad man būs bērni, kad tie sāks kļūt mazliet kaitinoši, vecvecāki būs turpat līdzās,” viltīgi smīnot atzinies Eds Šīrans, kuram pagaidām vēl savas atvases nav, taču ļoti patīk mazuļi.
Slavenības
2015. gada 27. decembris, 05:29

Ak, tu viltnieks! Kāpēc Eds Šīrans nopērk vecākiem dzīvokli sev kaimiņos?

Jauns.lv

Populārais britu dziesminieks Eds Šīrans (24) sagādājis Ziemassvētku pārsteigumu saviem vecākiem. Viņš mammai un tētim nopircis dzīvokli Londonā par 750 000 sterliņu mārciņām jeb 1.02 miljoniem eiro. Turklāt sev kaimiņos!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātājs Eds Šīrans, kurš iepriekš iegādājies īpašumu netālu no savam bērnības mājām Safolkas grāfistē, nesen atzinies, ka iztērējis 750 000 sterliņu mārciņu (1.02 miljoni eiro), lai iegādātos mājvietu saviem vecākiem, kas būtu pavisam netālu no viņa paša 9 miljonus sterliņu mārciņu vērtā īpašuma Lielbritānijas galvaspilsētā.

Hita „Lego House” autors arī atklājis savus tālejošos plānus, kāpēc gribējis, lai vecāki Džons un Imodžena mitinātos rokas stiepiena attālumā. Ja vecāki būs turpat kaimiņos, būšot kas pieskata bērnus, kad mūziķi būs nodibinājis ģimeni un ticis pie atvasēm.

„Es viņiem nopirku mašīnu un dzīvokli Londonā, lai viņiem būtu kur te palikt. Tas ir tieši pretī manai mājai,” izdevumam „The Sun” norādījis Eds. „Es nopirku māju jūdzes attālumā no vietas, kur viņi dzīvo laukos, un tagad nopirku dzīvokli un māju Londonā, kas atrodas blakus.”

Lai gan Eda tētis mākslas lektors un eksperts Džons Šīrans un mamma Imodžena noteikti būs aizkustināti par dāsno dāvanu, Edam padomā bija kas cits – bezmaksas bērnu pieskatītāji!

„Kad man būs bērni, kad tie sāks kļūt mazliet kaitinoši, vecvecāki būs turpat līdzās,” viltīgi smīnot atzinies Eds Šīrans.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press