"Lauku sētas" Ingūna: "Es neesmu dzērāja!"
Ingūna šobrīd dzīvo Lejasciemā un strādā savā lauku saimniecībā.
Slavenības
2015. gada 27. decembris, 13:14

"Lauku sētas" Ingūna: "Es neesmu dzērāja!"

Jauns.lv

LNT šovs „Lauku sēta” izskanējis, bet tā dalībnieku savstarpējie ķīviņi nebeidz rimties. Ingūna Stapāne (38) no Lejasciema gatava aizstāvēt pret sevi vērstos izteikumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Iepriekš jau rakstījām, ka Latvijas regbija izlases spēlētājai Ingūnai Stapānei ar saimnieci Valentīnu Roziņu izcēlās strīds, jo viņu viedokļi atšķīrās attiecībā uz darba apstākļiem saimniecībā, kur Ingūna palika strādāt arī pēc šova. Lai arī šīs nesaskaņas pamazām norimst, un abas ir tuvu izlīgumam, Ingūna nav mierā par saimnieces un vēl divu šova dalībnieku Mārtiņa Aiņa Rogas un Violetas Stepanovas izteikumiem – viņi nosauca Latvijas regbija izlases spēlētāju par dzērāju.

Portālam Kasjauns.lv Ingūna saka, ka viņa apmelota nepamatoti. „Viņi apvainoja mani, ka bez glāzītes nevaru iztikt. Tie ir meli! Tas, ka iedzeru kādās svinībās vai pēc šova fināla ballītē, nenozīmē, ka esmu dzērāja. Ja gribu relaksēties, aizlaižos pie draudzenes un piedzeros. Kuram nav tādas situācijas bijušas? Kad beidzās šovs, visi dalībnieki bija pillā. Violeta pati aizmiga pirtī un, kad viņu modināju, nesaprata, kur atrodas. Kāpēc tāda scēna jātaisa un jāizplata meli, ja paši nav ne par matu labāki?” sašutumu pauž Ingūna un piebilst, ka šova laikā alkoholu nav pirkusi, vien finālā, kad visi kopā svinēja un atpūtās, iepirka stiprāku dzērienu.

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes