Mailijas Sairusas brālim vairs nav vietas jauniem tetovējumiem. FOTO
Skandalozajai dziedātājai Mailijai Sairusai ir ļoti aptetovēts brālis.
Slavenības
2015. gada 28. decembris, 04:55

Mailijas Sairusas brālim vairs nav vietas jauniem tetovējumiem. FOTO

Jauns.lv

Skandalozās popzvaigznes Mailijas Sairusas (23) vecākais brālis, grupas „Metro Station” ģitārists Treiss Sairuss (26) pažēlojies, ka viņam uz miesas vairs nav brīvas vietas kādam jaunam tetovējumam.

Mailijas Sairusas brālis Treiss Sairuss sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā redzams bez krekla. Viņš demonstrē savu bagātīgi tetovēto ķermeni un ir konstatējis visnotaļ acīmredzamu faktu: „Pie velna krekliņu! Man tas nav vajadzīgs!” Treisa augumu rotā ne tikai dažādi ornamenti, bet arī reliģiski simboli. Mailijas brālis uztetovējis sev arī Jēzu Kristu un Dievmāti.

Muitas darbinieki nav sajūsma par šādiem ķermeņa izskaistinājumiem. „Katru reizi, kad es šķērsoju Kanādas robežu, robežsargi pret mani izturas kā pret noziedznieku,” žēlojas Treiss. „Pat neraugoties uz to, ka nekad mūžā neesmu bijis arestēts, aizturēts pie stūres dzērumā vai iekūlies citās nepatikšanās ar likumu. Iepriekšējo reizi, kad braucu uz Kanādu, mani uz robežas vairākas stundas noturēja slēgtā telpā, nopratināja un pārmeklēja, līdz beidzot saprata, ka viņiem nav apsūdzību, ko man izvirzīt, un palaida vaļā. Mani mēdz piemeklēt panikas lēkmes, ko provocē doma, ka mani var ieslēgt telpā pret paša gribu,” atzinies Treiss Sairuss.

Treisam ir aizdomas, ka muitas darbinieki ir tik „piekasīgi” viņa slavenā uzvārda dēļ. „Šķiet, ka viņi cer atrast kaut ko nelegālu, lai par to varētu darīt zināmu presei un pataisītu mani par grēkāzi,” ir pārliecināts popzvaigznes Mailijas Sairusas bagātīgi tetovētais brālis.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas