Saimniekšova dabas bērni dēlu nosauc par Niko
Saimniekšova laulātais pāris Gunita un Kaspars Vaikuļi ir kļuvuši par vecākiem.
Slavenības
2015. gada 30. decembris, 07:13

Saimniekšova dabas bērni dēlu nosauc par Niko

Jauns.lv

Skatītāju iemīļotais raidījums „Saimnieks meklē sievu” pirms diviem gadiem saveda kopā dabas bērnu Kasparu Vaikuli (26) un Gunitu Briedi (29), kas pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā. Nu abi audzina pirmdzimto dēlu Niko.

Gredzenus pāris mija pagājušā gada 21. septembrī Viesītes dzimtsarakstu nodaļā, un mazulis pasaulē nācis gadu un pāris mēnešus pēc Kaspara un Gunitas apprecēšanās. Nu jau puika ir pusotru mēnesi vecs, un aizvadīti arī laimīgās trijotnes pirmie kopīgie Ziemassvētki.

Atgādinām, ka 2013. gada rudenī, drīz vien pēc šova „Saimnieks meklē sievu” pirmās sezonas filmēšanas beigām, Gunita ar Kasparu pārcēlās uz savu pirmo kopīgo dzīvesvietu – lauku māju Viesītē, tur iekopa apkārtni un kļuva par saimniekiem kaķim Leopoldam un kucītei Netai. Vasarā pāris cītīga strādāja dārzā, vārīja ievārījumus, salātus un kompotus ziemai, kā arī Gunitai izdevās atrast darbu tuvējā veikalā par pārdevēju. Kad pirms dažiem mēnešiem Vaikuļu ģimeni apraudzīja šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, Gunita pastāstīja, ka bērniņa gaidību laikā no nepabeigtās mājas uz laiku apmetušies īrētā dzīvoklī. Lai gan pirmdzimtajam dēlam iepriekš vecāki bija iecerējuši dot vārdu Aro vai Airo, atvasei piedzimstot, puisēns tomēr nosaukts par Niko.

Kasjauns.lv / Foto: no privātā arhīva