Klintones meita gaida otru bērnu
Hilarija un Bils Klintoni nākamvasar kļūs par vecvecākiem otrajam mazbērnam. Meita Čelsija Klintone ar vīru Marku Mezvinski svētku brīvdienās paziņojuši, ka mazajai Šarlotei būs brālītis vai māsiņa.
Slavenības
2015. gada 31. decembris, 04:41

Klintones meita gaida otru bērnu

Jauns.lv

Bijušā ASV prezidenta Bila Klintona (69) un bijušās ASV valsts sekretāres un jaunās prezidenta amata kandidātes Hilarijas Klintones (68) meita Čelsija Klintone (35) svētku brīvdienās sociālajos tīklos pavēstījusi priecīgus jaunumus – viņa ir otra mazuļa gaidībās!

Jau tuvāko mēnešu laikā bijušajai ASV valsts sekretārei Hilarijai Klintonei būs darba pilnas rokas – viņa kļūs par omīti otrajam mazbērnam. Svētku brīvdienu laikā Hilarijas un Bila Klintonu vienīgā atvase – Čelsija Klintone – savā „Twitter” kontā ierakstījusi, ka gaida mazuli. „Nākamvasar Šarlote būs lielā māsa. Jūtos ļoti svētīta un pateicīga šajā svētku laikā,” priecīgajos jaunumus Čelsija ar vīru Marku Mezvinski dalījusies arī savā „Facebook” lapā. „Būt par Šarlotes vecākiem ir visskaistākā, jēgpilnākā un mīlestības piepildītākā pieredze mūsu dzīvē, un esam ļoti saviļņoti, ka nākamgad mūsu ģimene kļūs kuplāka.”

Hilarija Klintone mazo Šarloti piesauc gandrīz ikkatrā pasākumā, un cilvēki viņai regulāri apjautājas, kā klājas mazmeitiņai: kā bērnam sokas ar staigāšanu un runāšanu.

„Mēs ar tēti nevarētu būt vēl lepnāki par tevi, Marku un Šarloti. Nevaram vien sagaidīt mūsu otru mazbērnu,” atbildē meitas „Twitter” paziņojumam ierakstījusi laimīgā omīte Hilarija Klintone.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press