Lembergs: "Mūsu laulība ir formalitāte!"
Aivars Lembergs ar kundzi Kristīni pirms Ziemassvētkiem Latvijas Nacionālajā operā un baletā apmeklēja Elīnas Garančas koncertu, un vismaz jaunais vīrs izskatījās laimīgs un pacilāts.
Slavenības
2016. gada 4. janvāris, 06:32

Lembergs: "Mūsu laulība ir formalitāte!"

Jauns.lv

Pirms vairāk nekā mēneša laulības ostā iestūrējušais Ventspils mērs Aivars Lembergs (62) savu gaidāmā mazuļa māmiņu Kristīni Krasovsku (37) negrib saukt par sievu.

Lembergs nesen žurnālam “Kas Jauns” atzina, ka salaulāšanās nav radījusi īpašas izjūtas un attiecības ar mīļoto sievieti kopš kāzām absolūti nav mainījušās: „Laulība ir formalitāte, tikai juridisks akts, tās nav izjūtas. Mīlestība no tā nemainās.”

Politiķis arī piebilda, ka kundzi nemaz nedēvē par sievu: „Mēs nesaucam viens otru par vīru un sievu, mums ir visādi mīļvārdiņi, kuros arī pēc apprecēšanās viens otru uzrunājam.”

Atgādinām, ka Aivara Lemberga dienesta romāns ar Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietnieci sākās pirms vairākiem gadiem, bet pirmo reizi viņi kopā sabiedrībā izgāja 2013. gada janvārī, apmeklējot Muzikālās bankas fināla koncertu. Toreiz Lembergs vēl nebija oficiāli šķīris laulību ar savu divu nu jau pieaugušo bērnu māti Ināru Lembergu. Ventspils mērs Kristīni Krasovsku, kura arī reiz bija precējusies un kurai ir pirmsskolas vecuma dēls, par sievu apņēma pirms mēneša – 27. novembrī. Viena no Latvijā ietekmīgākā un bagātākā politiķa kāzas notika Ventspils pilī. Tās bija visai pieticīgas, un bija aicināti apmēram 70 viesu – tuvākie radi, draugi, pašvaldības un partijas kolēģi un biznesa partneri.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders