Mistika!? Kombuļu Inese īsā laikā zaudē 20 kg. FOTO
Kombuļu Inese 2016. gadā un pagājušā gada vasarā. 20 kilogramus Inese zaudējusi, dzīvojot harmonijā ar sevi, neko sev neliedzot un pastaigājoties svaigā gaisā.
Slavenības
2016. gada 5. janvāris, 07:18

Mistika!? Kombuļu Inese īsā laikā zaudē 20 kg. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Kombuļu Inese Jaunajā gadā iesoļo pavisam slaida un ar lielisku pašsajūtu. Viņa atklāj, kā četru mēnešu laikā atbrīvojusies no liekajiem kilogramiem.

„Tagad neder daudzi iepriekš valkātie apģērbi. Kopš septembra sākuma, kad atgriezos ar vīru Paskvāli Adario un bērniem no Itālijas, kur ciemojāmies trīs mēnešus, esmu zaudējusi 20 kilogramus,” lielīgi pauž Inese. „Tur, starp citu, arī tiku pie dažiem liekajiem kilogramiem, jo baudīju atpūtu un ēdu itāļu labumus,” smaidot bilst dziedātāja.

Viņa uzsver, ka figūras atgūšanai īpašas diētas nav ievērojusi, bet galvenais labas pašsajūtas un slaidāka auguma noslēpums ir dzīvot harmonijā ar sevi. „Es ēdu visu, ko vēlos! Ja vēlos čipsus vai kādu citus neveselīgus našķus, es bez sirdsapziņas pārmetumiem tos uzēdu. Nenomoku sevi ar dažādiem aizliegumiem,” ziņo Inese.

Viņa apgalvo, ka svara zaudēšanai pietiekot ar rosību un kustēšanos mājās, veicot dažādus pienākumus. „Ļoti svarīgas ir pastaigas svaigā gaisā,” par savām aktivitātēm ikdienā stāsta Kombuļu Inese. „Aizvadīto Ziemassvētku un gadu mijas svinību laikā esmu saņēmusi no draugiem un paziņām daudz labu vārdu un komplimentu par savu pašreizējo izskatu.”

Kasjauns.lv / Foto: No Ineses Adario privātā arhīva, Facebook.com