Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja parāda sevi bikini. FOTO
Atpūšoties Havaju salu pludmalē, aktrise Anna Heteveja manījusi, ka tiek fotografēta. „Ja šādam attēlam jānāk atklātībā, tad labāk, lai tas ir tāds, kas man pašai patīk,” nospriedusi aktrise un parādījusi saviem „Instagram” sekotājiem foto peldkostīmā pirms to izdara paparaci.
Slavenības
2016. gada 6. janvāris, 05:58

Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja parāda sevi bikini. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Princese pret pašas gribu” un mūzikla „Nožēlojamie” zvaigzne Anna Heteveja (33), kas ir pirmā mazuļa gaidībās, kopā ar vīru devusies svētku brīvdienās uz siltajām Havaju salām.

Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja atpūtai pludmalē izvēlējusies melnu zīmola „Eres” bikini. Havaju salās aktrise kopā ar vīru Adamu Šulmanu pavadījusi gan Ziemassvētku brīvdienas, gan sagaidījusi jauno gadu.

Pirms dažām dienām Anna arī saviem „Instagram” bloga sekotājiem atrādījusi augošo vēderiņu, publicējot fotogrāfiju, kurā viņa redzama fuksiju krāsas bikini. Heteveja atzinusi, ka šādu foto publisko pirmo reizi. Viņa apsveikusi savus sociālā tīkla sekotājus jaunajā gadā, sveicienam pievienojot šo attēlu peldkostīmā. „Laimīgu 2016. gadu maniem lieliskajiem Instadraugiem,” rakstīja Anna. „Publicēt bikini bildīti mazliet nav manā stilā, taču, kad biju pludmalē, es pamanīju, ka mani fotografē. Padomāju, ja šādam attēlam jānāk atklātībā, tad labāk, lai tas ir tāds, kas man pašai patīk (un ir tāds, kas uzņemts ar manu piekrišanu. Un ar filtru. :) Vēlu jums mīlestību, gaismu un svētību turpmākā gada garumā.”

„Anna jūtas ļoti veselīga. Viņa vingro un cenšas saglabāt formu arī grūtniecības laikā,” vēl aizvadītā gada nogalē kāds paziņa vēstīja „E! News”. „Viņai ir veselīgs topošās māmiņas svars un viņa nesatraucas par pieņemšanos svarā.” Annai un viņas vīram Adamam Šulmanam, ar kuru aktrise ir precējusies trīs gadus, šis būs pirmais mazulis. Anna slavē vīru, sakot, ka viņš ir „ļoti mīlošs un palīdz, ja vien viņai kas vajadzīgs.” Adams ir aktieris un juvelierizstrādājumu dizainers. Pāris sāka satikties 2008. gada novembrī, saderinājās 2011. gada novembrī un apprecējās 2012. gada septembrī Kalifornijā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press