Stīvs Kerels "neapmierinātu un slapju kaķu" klātbūtnē atklāj zvaigzni Holivudas slavas alejā. FOTO
Karels: "Visi šeit stāvošie izskatās pēc neapmierinātiem, slapjiem kaķiem. Man ļoti daudz nozīmē tas, ka atnācāt šajā briesmīgajā dienā."
Slavenības
2016. gada 7. janvāris, 19:27

Stīvs Kerels "neapmierinātu un slapju kaķu" klātbūtnē atklāj zvaigzni Holivudas slavas alejā. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Stīvs Karels trešdien, par spīti vētrai un lietum, Holivudas slavas alejā atklāja zvaigzni ar savu vārdu.

53 gadus vecais Karels ir pirmais cilvēks, kurš 2016.gadā godināts ar zvaigzni Holivudas slavas alejā. Zvaigzne atrodas pie "Egyptian Theatre" kinoteātra.

"Liels paldies, ka atnācāt," pateicās Karels. "Tas no jums bija daudz prasīts. Laikapstākļi ir briesmīgi. Nedomāju, ka esmu redzējis vēl nelaimīgāku cilvēku bariņu kā sanākušie fotogrāfi."

"Visi šeit stāvošie izskatās pēc neapmierinātiem, slapjiem kaķiem. Man ļoti daudz nozīmē tas, ka atnācāt šajā briesmīgajā dienā," viņš teica.

Stīvs Karels spēlē pagājušogad iznākušajā filmā "The Big Short" ("Gadsimta likme") par 2007. un 2008.gada ekonomisko krīzi. Viņu sveikt ieradās kinolentes režisors Adams Makejs un aktieris Vils Ferels.

"Eņģeļu pilsēta šodien raud, taču tās nav skumju asaras. Viņi raud prieka asaras par Stīvu Karelu," par laikapstākļiem teica Ferels.

Ceremoniju vēroja kanādiešu aktieris Raiens Goslings, kurš spēlē vienu no galvenajām lomām filmā "The Big Short".

Stīvs Karels atklāj zvaigzni Holivudas slavas alejā - video:
LETA/Foto: AFP/LETA, EPA/LETA