"Greja" aktrise par misēkli nesatraucas, visi viņas krūtis jau redzējuši. FOTO
Aktrise Leslija Manna (pa kreisi) tik sirsnīgi apskāva kategorijā „Mīļākā aktrise drāmā” uzvarējušo Dakotu Džonsoni, ka saplēsa viņas tērpa augšdaļu. „Nav jau tā, ka te neviens nebūtu redzējis manas krūtis!” – par misēkli pasmējās „Greja piecdesmit nokrāsu” zvaigzne.
Slavenības
2016. gada 8. janvāris, 08:41

"Greja" aktrise par misēkli nesatraucas, visi viņas krūtis jau redzējuši. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” aktrise Dakota Džonsone (26) gandrīz piedzīvoja misēkli ar apģērbu, kad kāpa uz skatuves pēc balvas „People’s Choice Awards” ceremonijas vakarā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„People’s Choice Awards” balvu ceremonijas vakarā aktrises Melānijas Grifitas meita, filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” zvaigzne Dakota Džonsone apbalvota kā „Mīļākā aktrise drāmā”. Balvu Dakotai uz skatuves pasniedza vakara vadītāja aktrise Leslija Manna. Taču apskaujot uzvarētāju, viņai nejauši gadījās sabojāt Džonsones kleitu.

Pieturot tērpa korsetes daļu ar rokām, Dakota pateicības runā ieminējās: „Leslija tikko saplēsa manu kleitu,” bet tūlīt pat negadījumu pārvērta draiskā jokā, norādot: „Nav jau tā, ka te neviens nebūtu redzējis manas krūtis!” Šo frāzi aktrise attiecināja uz filmu „Greja piecdesmit nokrāsas”, par kuru saņēma apbalvojumu šajā vakarā.

„Tu tikko saplēsi man kleitu,” zālē varēja dzirdēt Dakotu sakām pirms vēl jaunā aktrise bija sākusi pateicības runu. „Viss kārtībā, mēs to turam,” mierināja Leslija.

„Paldies maniem faniem,” pēc neveiklā misēkļa un koķetā paziņojuma Dakota pateicās publikai. „Es jutos saviļņota jau par nomināciju vien. Jūs, draugi, esat satricinājuši manu pasauli. Džeimij Dornan, es to nebūtu izdarījusi bez tevis.”

Dakotas Džonsones spožo tērpu – maksi svārkus un topiņu darinājis zīmols „Armani Privé”.

Jau šā gada februārī uz ekrāniem gaidāma komēdija „How To Be Single”, kurā redzēsim gan Dakotu Džonsoni, gan abas „People’s Choice Awards” balvu ceremonijas vadītājas – aktrises Lesliju Mannu (43) un Alisonu Brī (33).

Dakotas Džonsones misēklis ar kleitu

Filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” reklāmas rullītis

Fragments no filmas „Greja piecdesmit nokrāsas”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press