Armijas šova vadītājs tāds kā dullāks! Gatavojas nakšņot teltī. FOTO
Mareks Dombrovskis, lai nezaudētu armijā gūtās iemaņas, nakti pavadīs teltī.
Slavenības
2016. gada 8. janvāris, 16:25

Armijas šova vadītājs tāds kā dullāks! Gatavojas nakšņot teltī. FOTO

Jauns.lv

TV šova „Iesaukts armijā” vadītājs Mareks Dombrovskis par auksto laiku nešausminās. Gluži pretēji, viņš dodas pavadīt bargo ziemas nakti teltī!

„Jāķer ziema. Lai neaizmirstos lauka iemaņas, dodos nakšņot ārā,” ar paziņojumu sociālajos tīklos klajā nācis bijušais armijnieks Dombrovskis. Paziņojumu viņš apliecinājis ar foto, un teju vai kā smejot norādījis, ka gaisa temperatūra noslīdējusi zem mīnus 20 grādiem. Draugi sveic Dombrovski ar drosmīgo soli, bet rūdītais dabas pētnieks un mednieks Jānis Kļaviņš atklāj, ka arī viņš gatavojas divām aukstuma pilnām naktīm.

Mareks Dombrovskis tagad ir saliedet.lv komandas vadītājs – pasniedz uzņēmumu kolektīviem, draugu un ģimeņu pulkiem saliedēšanās treniņus, piedāvā izbaudīt piedzīvojumus dabā, kā arī ir Raunas jauniešu centra vadītājs. Pirms tam viņš 15 gadus dienēja Nacionālajos bruņotajos spēkos, kur bija NBS Instruktoru skolas Apmācību nodaļas priekšnieks. Armijas laikā Mareks zināšanas apguva arī ārpus Latvijas – Čehijas Sauszemes spēku augstākajā kara skolā, kur absolvēja izlūkvienību komandieru nodaļu, iegūstot bakalaura grādu personāla vadībā. Dombrovskis piedalījies arī miera uzturēšanas misijā Kosovā un ziemas izdzīvošanas kursos aiz polārā loka Zviedrijā.


Kasjauns.lv/ Foto: Facebook.com, publicitātes

Tēmas