Ieskats jaunās Bridžitas Džounsas filmas aizkulisēs. FOTO
Šobrīd norisinās aktīvs darbs pie trešās filmas par Bridžitu Džounsu. Nesen filmēta epizode, kurā Bridžita dodas uz mūzikas festivālu.
Slavenības
2016. gada 10. janvāris, 05:35

Ieskats jaunās Bridžitas Džounsas filmas aizkulisēs. FOTO

Jauns.lv

Šobrīd norisinās aktīvs darbs pie trešās filmas par Bridžitu Džounsu. Zināms vien tas, ka scenārijs atšķirsies no grāmatā rakstītā. Taču kādas būs sižeta līnijas kino ekranizējumā, veidotāji tur lielā noslēpumā. Laiku pa laikam vien atklātībā nonāk fotogrāfijas no filmēšanas aizkulisēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nesen filmēta epizode, kurā Bridžita Džounsa (aktrise Renē Zelvēgere) apmeklē mūzikas festivālu. Kādā no festivāla teritorijā uzceltajām teltīm Bridžita satiek šobrīd tik populāro dziedātāju Edu Šīranu. Kā būs izvērtusies šī tikšanās, visticamāk uzzināsim vien tad, kad filma būs nonākusi uz ekrāniem.

Kādā no intervijām aktrise Renē Zelvēgere atzinusi, ka atgriešanās Bridžitas Džounsas filmēšanas laukumā pēc 11 gadiem esot kā „jauka tikšanās ar veciem draugiem”.

Jaunās filmas sižets tiek turēts visstingtākajā slepenībā. Zināms vien tas, ka filmas autori paziņojuši, ka nesekos sižeta līnijai, kas izklāstīta rakstnieces Helēnas Fīldingas trešajā romānā par Bridžitas Džounsas gaitām. Kā zināms, grāmatā vairs nav Marka Dārsija un Bridžita satiekas ar gados jaunu vīrieti. Turpretī trešajā filmā uz ekrāniem atkal būs redzams fanu iemīļotais Dārsijs. Taču nav zināms, vai filmas veidotāji viņu būs padarījuši arī par Bridžitas bērna tēvu.

Iepriekšējā filma beidzās ar to, ka pāris saderinājās un gatavojās kāzām, taču pērn Londonā uzņemtajās filmas epizodēs Marks bija redzams kopā ar kādu citu sieviešu dzimuma būtni. Novērots, ka ne viņš, ne Bridžita laulības gredzenus nenēsā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press