Klūnija bijusī auklē meitu un sola labu atlīdzību tam, kurš atradīs viņas pazudušo suni. FOTO
Aktiera Džordža Klūnija bijusī draudzene modele un aktrise Elizabeta Kanalisa ar vīru Braienu Periju gadu pēc spontānā aborta laimīgi tikusi pie meitiņas Skaileres. Meitenītei jau trīs mēneši, bet ģimeni piemeklējusi cita liksta, pazudis čivava sunītis Bronsons.
Slavenības
2016. gada 10. janvāris, 12:38

Klūnija bijusī auklē meitu un sola labu atlīdzību tam, kurš atradīs viņas pazudušo suni. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktiera Džordža Klūnija (54) bijusī draudzene, modele un aktrise Elizabeta Kanalisa (37), manīta Holivudas ielās ar trīs mēnešus veco meitu uz rokas un izkaram paziņojumu par pazudušo suni.

Holivudas zvaigznes Džordža Klūnija bijusī draudzene Elizabeta Kanalisa aizvadītā gada 29. septembrī kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam. Modele un viņas vīrs mugurkaula ķirurgs Braiens Perijs pēc ilgākiem centieniem un pārdzīvotas traģēdijas visbeidzot pasaulē sagaidījuši meitiņu, kurai dots vārds Skailere Īva.

Gadu pirms meitas piedzimšanas Kanalisa pārdzīvoja sāpīgu traģēdiju. 2014. gada rudenī bija pasaulē jānāk viņas un vīra mazulim, bet modele piedzīvoja spontāno abortu un bērniņu zaudēja.

Par nedzimušā bērniņa traģisko zaudējumu Elizabeta stāstīja savā blogā „WhoSay”, kurā pauda arī atbalstu citām sievietēm, kas piedzīvojušas līdzīgas sāpes. „Diemžēl dzīve sagādā... realitāti, kādu neesi gaidījusi. To ir ļoti grūti pieņemt, pat, ja domā, ka esi stipra un gatava visam. Tu nekad nevari būt gatava dzirdēt vārdus, ka bērnam vairs nav sirdspukstu un sirds stājusi pukstēt jau sen. Es tikai vēlos pateikt citām sievietēm, kas pārdzīvojušas to pašu, lai viņas nezaudē spēku, jo dzīve turpinās. Neviens nav vainīgs, dzīves ceļi ir neizdibināmi. Mēs varam tikai tos pieņemt. Es tikai vēlos pateikt, ka ļoti labi jūs saprotu, ja ciešat tāpat kā es. Mēs nevaram to noliegt, ka tās ir kā neremdināmas bēdas, no kurām nevaram atbrīvoties,” rakstīja Elizabeta Kanalisa.

Šobrīd jauno ģimeni piemeklējušas citas bēdas. Pazudis četrkājainais mīlulis –garspalvainais čivava sugas sunītis Bronsons. Elizabeta redzēta Rietumholivudas ielās izliekam skrejlapu, kurā vēsta par pazudušo suni un sola 5000 ASV dolāru lielu atlīdzību tā atradējam. Tajā pat dienā viņa ar meitiņu un draudzeni atpazīta kādā no vietējām kafejnīcām.

Elizabeta Kanalisa un Braiens Perijs sāka satikties 2013. gada nogalē, īsi pēc modeles šķiršanās no „Jackass” zvaigznes Stīva-O.

Kanalisa un Perijs apprecējās 2014. gada septembrī Sardīnijas salā Itālijā. Elizabetai šīs ir pirmās laulības. Iepriekš viņa gan bijusi saderināta ar futbola zvaigzni Kristianu Veri un filmu režisoru Gabrielu Mucino, kam sekoja attiecības ar futbolistu Režinaldo Fereiru da Silvu. Plašu atpazīstamību Kanalisa iemantoja laikā, kad draudzējās ar Holivudas aktieri Džordžu Klūniju. Abi bija pāris 18 mēnešus un attiecības pārtrauca 2011. gada jūnijā.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas