Stila odziņa "Zelta globusu" vakarā. Tērpi ar atkailinātu vēderu. FOTO
Dženifera Lorensa, Brī Larsone un Keita Hadsone.
Slavenības
2016. gada 11. janvāris, 18:20

Stila odziņa "Zelta globusu" vakarā. Tērpi ar atkailinātu vēderu. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītās svētdiena vakarā Holivudas spožākās zvaigznes pulcējās „Beverly Hilton Hotel” telpās, kur norisinājās „Zelta globusu” balvu ceremonija. Kā viena no populārākajām slaveno dāmu modes tendencēm šajā vakarā bija tērpi, kas atsedz vēderu.

Augumu vidusdaļā atsedzošus vakartērpus šā gada „Zelta globusu” balvu ceremonijas vakaram bija izvēlējusies par trešo reizi par labāko aktrisi nosauktā Dženifera Lorensa (25), par labāko dramatisko aktrisi atzītā aktrise Brī Larsone (26) un aktrise Keita Hadsone (36).

Dženiferas Lorensas sarkano vakartērpu darinājis aktrises iecienītais modes nams „Dior”. Kleitu viņa bija papildinājusi ar bagātīgu sudraba kaklarotu un pieskaņojusi koši sarkanu lūpu krāsu.

Filmas „Room” zvaigzne Brī Larsone demonstrēja lielisku vēderpresīti zīmola „Calvin Klein” darinātā zeltītā kleitā ar dziļiem izgriezumiem tērpa sānos tā vidusdaļā.

Savukārt aktrises Goldijas Hounas meita aktrise Keita Hadsone, kas šajā vakarā nebija nominēta nevienai balvai, pateicoties tērpam un savai lieliskajai figūrai, arī spēja piesaistīt apkārtējo uzmanību. Hadsone bija maz atstājusi iztēlei, ierodoties tērpā, kas līdzinājās garajiem svārkiem un krūšturim. Hadsones pikantai tērps ir no modes nama „Michael Kors” kolekcijas. Aktrise zaigojošajam tērpam bija pieskaņojusi spožas siksniņkurpes un augstas platformas zoles.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press