Efektīga blondīne stāsta, kā tikusi pie krietni jaunāka mīļākā. VIDEO
Izmainoties vizuāli, šai dāmai izdevies savaldzināt par sevi 12 gadus jaunāku vīrieti, ar kuru tagad bauda lielo mīlestību.
Trakā pasaule
2016. gada 12. janvāris, 14:55

Efektīga blondīne stāsta, kā tikusi pie krietni jaunāka mīļākā. VIDEO

Jauns.lv

Mainot savu vizuālo izskatu, mainās visa dzīve, - par to nu ir pārliecināta 35 gadus vecā Keitija, kura dzīvo Londonā un jau kādu laiku ir kopā ar vīrieti, kas par viņu krietni jaunāks. Keitija nekautrējas stāstīt, kas un kā jādara, lai tiktu pie jaunāka mīļākā un savā dzīvē ieviestu īstu mīlestību. Viņas gadījumā tā bija svara nomešana.

"Pirms es nometu svaru, manās attiecībās viss bija kārtībā," saka Keitija, kura bija precējusies ar vīrieti, ar kuru draudzējās jau kopš vidusskolas. Tagad, 35 gadu vecumā, laulība izirusi, bet nu viņa laimi rod attiecībās ar 21 gadu vecu jaunieti.

Keitijas lielākais sasniegtais svars bija 133 kilogrami, un ģimenes dzīve bija veiksmīga - mīlošs vīrs, divi bērni, ceļojumi... Taču viņa pati stiga arvien dziļākos kompleksos sava izskata dēļ un nebija laimīga.  Pirms pašas kāzu dienas Keitija veica šobrīd Lielbritānijā tik populāro kuņģa samazināšanas operāciju, kas ļāva viņai atbrīvoties no 63 kilogramiem svara. Aizrāvusies ar jauniegūto ķermeni, viņa to uzlaboja vēl arī citos veidos, piemēram, palielinot krūtis un ataudzējot garus blondus matus. Tas viss nepatika Keitijas vīram, līdz laulība piedzīvoja krahu - viņš skaistuli pameta, zaudējot cīņu ar paša greizsirdību. Tikmēr sievietes draugi atzīmē, ka, mainoties izskatā, Keitija burtiski uzplaukusi un dzirkstījusi.

Tagad viņa par izirušo laulību vairs nemaz nepārdzīvo, jo Keitijas dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Jauna tiešā un pārnestā nozīmē, jo viņas "rotaļu puisēnam" ir 21 gads, proti, starp abiem ir paprāva gadu starpība. "Es negāju cilvēkos, kad biju resna. Tad, notievējot, sāku vairāk tusēties," teic Keitija par sastapšanos ar puisi vārdā Džeks, ar kuru tagad dzīvo kopā un bauda visus priekus, ko dzīve piedāvā. "Vecums - tie ir tikai cipari," par savu mīļoto dāmu saka jaunietis. Viņš esot "nokritis gar zemi" brīdī, kad ieraudzījis Keitiju, un uz vietas iemīlējies. Kā veidojas abu attiecības, skaties video!

Kasjauns.lv