Pēc 5 gadiem modele beidzot sagaida bildinājumu no Stethema
Visbeidzot saderināta! Modele Rouzija Hantingtone-Vaitlija staro priekā – mīļotais Džeisons Stethems lūdzis viņas roku.
Slavenības
2016. gada 12. janvāris, 16:09

Pēc 5 gadiem modele beidzot sagaida bildinājumu no Stethema

Jauns.lv

Apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modele Rouzija Hantingtone-Vailtija (28) visbeidzot sagaidījusi bildinājumu no sava mīļotā vīrieša – 20 gadus vecākā aktiera Džeisons Stethema (48). „Zelta globusu” vakarā modeles pirkstā mirdzēja sen gaidītais spožais gredzentiņš ar milzu briljantu.

Bija jāpaiet pieciem gadiem līdz spraiga sižeta filmu zvaigzne Džeisons Stethems saņēmās izteikt bildinājumu savai draudzenei Rouzijai Hantingtonei Vaitlijai. Pirms diviem gadiem, kad pāris uz laiku pašķīrās, draugi teica, ka Stethema ilgā vilcināšanās ar bildinājumu pamudinājusi Rouziju pieņemt šādu lēmumu. Pāris tolaik apgalvoja, ka nav izšķīries, bet vien paņēmis nelielu pauzi ilglaicīgajās attiecībās. „Te nav iesaistīts trešais cilvēks,” norādīja kāds paziņa. „Viņi ļoti mīl viens otru un nesniedz nekādu paziņojumu, jo cer, ka viss vēl nokārtosies. Taču viss nav tik labi, ir bijis daudz strīdu un viņiem abiem ir nepieciešama maza atelpa. Viņi nolēmuši nedaudz atpūsties viens no otra. Ievērojat, viņus šķir 20 gadu liela gadu starpība, skaidrs, ka ir vieta domstarpībām.”

Savukārt Rouzija tolaik noliedza, ka lielā gadu starpība būtu šķērslis sapratnei. „Man neinteresē tusēt ar puisīšiem, man ir vīrietis, kāds vajadzīgs,” norādīja modele. „Viņa zināšanas un spēks pievelk un iedvesmo. Šīs īpašības vīrietim nāk tikai ar gadiem. Mūs vieno saikne, kurai nav nekāda sakara ar gadu starpību. Darbs nāk un iet, taču, ja mājās ir cilvēks, kas uzskata, ka esi vislieliskākā būtne pasaulē, tas sniedz neizsakāmi daudz.”

Ziņu par neseno saderināšanos apstiprinājis arī Rouzijas Hantingtones-Vaitlijas pārstāvis. Uz „Zelta globusu” ceremoniju modele ieradās zeltītā tērpā, ko pēc pasūtījuma darinājis modes nams „Atelier Versace”, savukārt līgavainis bija tērpies uzvalka biksēs un samta žaketē, ko papildinājis ar tauriņu. Savukārt līgavas zeltītajam tērpam viņš pieskaņojis zeltītas aproču pogas.

Jaunais pāris nesen kā atgriezies no Taizemē pavadītajām brīvdienām, un uz modeles kailās muguras, ko atsedza greznais vakartērps, varēja manīt iesauļota peldkostīma krūštura apveidu.

Rouzija Hantigtone-Vaitlija un Džeisons Stethems sāka satikties 2010. gada aprīlī. Lielāko daļu kopīgi pavadītā laika abi mitinās Losandželosā.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press