Orlando Blūms flirtē ar koķeti ģērbto Keitiju Periju. FOTO
Vai patiesi Keitiju Periju un Orlando Blūmu vieno kas vairāk nekā tikai draudzība? Daži saka – jā.
Slavenības
2016. gada 12. janvāris, 19:29

Orlando Blūms flirtē ar koķeti ģērbto Keitiju Periju. FOTO

Jauns.lv

Modes nama „Prada” seksapīlā tērpā ģērbtā amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (31) „Zelta globusu” „afterparty” ballītē manīta flirtējam ar britu aktieri Orlando Blūmu (38).

Lai gan Keitija Perija un Orlando Blūms esot seni paziņas, viesnīcā „Beverly Hilton” notiekošajā ballītē abi radījuši iespaidu, ka tos vieno kas vairāk nekā tikai draudzība.

Abi kopā arī pametuši pasākumu, apsardzes pavadīti izejot pa sānu durvīm. Daži zinātāji teic, ka vēlāk abi kopā devušies uz citu „afterparty” ballīti – studijas „Fox” rīkoto burziņu.

„Zelta globusu” balvu ceremonijas apmeklējumam un tam sekojošajām ballītēm Keitija Perija bija izvēlējusies maigi rozā augumam piegulošu vakartērpu ar juteklisku dekoltē risinājumu. Dziedātājas izraudzīto tērpu darinājis modes nams „Prada”. Tumšos matus Keitija bija ieveidojusi uz augšu paceltā Bridžitas Bardo stila frizūrā.

Kleitu, kādā dziedātāja apmeklēja „Zelta globusu” balvu vakaru, gan nav iespējams iegādāties veikalā, jo modes nama „Prada” dizaineri to pēc pasūtījuma darinājuši tieši šai dziedātājai.

Keitija Perija divus gadus bija precējusies ar britu komiķi Raselu Brendu. 2012. gadā šī laulība šķirta. Pēc šķiršanās dziedātāju vienoja romantiskas jūtas ar britu dziesminieku Džonu Meijeru. Pāris vairākkārt pašķīries un atkal salabis. 2015. gada septembri tika teikts, ka viņi „pavisam noteikti atkal ir kopā”, pēc tam, kad abi redzēti roku rokā apmeklējam aktrises Alisones Viljamsas kāzas. Keitija un Džons aizvadītajā gadā vien paspēja izšķirties un salabt divas reizes...

Filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks aktieris Orlando Blūms trīs gadus bija precējies ar austrāliešu modeli Mirandu Keru. Viņiem ir kopīgs dēls Flins, kurš šā gada 6. janvārī atzīmēja piekto dzimšanas dienu. Pāra laulība oficiāli šķirta 2013. gadā. Aizvadītā gada novembrī Orlando kategoriski noliedza baumas, ka viņš slepus satiekoties ar 20 gadus veco modeli Kendalu Dženeri.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press