Dzimumu mainījusī modele Pedžiča parāda augumu bikini. FOTO
Andrea Pedžica bauda sauli un okeānu Maiami.
Slavenības
2016. gada 13. janvāris, 06:44

Dzimumu mainījusī modele Pedžiča parāda augumu bikini. FOTO

Jauns.lv

Serbu izcelsmes austrāliešu modele Andrea Pedžica (24), kas 2014. gadā mainīja dzimumu, ziemas brīvdienām izvēlējusies saulaino Floridu.

Dzimumu mainījusī modele Andrea Pedžiča jauno gadu sagaidījusi Maiami un turpina priecēt sevi ar saulaino laiku un peldēm okeānā. Kādā no brīvdienām viņa devusies uz pludmali miniatūrā bikini, kas izceļ kārno augumu.

Andrea pasaulē nāca kā puisis vārdā Andrejs. Arī pēc dzimuma maiņas, aizvadītais gads modelei bijis panākumu pilns. Viņa noslēdza līgumu ar pasaulē populāro kosmētikas zīmolu „MakeUpForever” un kļuva par pirmo transsesksuālo modeli, par kuru rakstījis pat prestižais žurnāls „Vogue”.

„Aptuveni pirms pusotra gada es no jauna izvērtēju visas vērtības. Es lepojos ar savu karjeru, kas apgāzusi valdošos stereotipus par dzimumiem. Taču mana vislielākā vēlēšanās bija dzīvot saskaņā ar pašas ķermeni. Man vajadzēja būt patiesai pašai pret sevi, bet karjerai tam pakārtoties,” lēmumu par dzimuma maiņu paskaidro Andrea, kurai kāda no modeļu aģentūrām gan pateikusi tieši, ka „labāk būt androgēnam, nekā transseksuālim”.

       

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press