Reiniks Šomasei no Ganas vedīs akmeņus! FOTO
Lauris Reiniks šobrīd atpūšas Rietumāfrikas valstī Ganā, un Liene Šomase palūdza viņam atvest netipisku suvenīru – parastu akmeni. Tas viņas kolekcijā būšot pirmais akmens no Āfrikas.
Slavenības
2016. gada 13. janvāris, 08:33

Reiniks Šomasei no Ganas vedīs akmeņus! FOTO

Jauns.lv

Dziedātājs Lauris Reiniks Latvijas auksto ziemu pārcieš Āfrikas valstī Ganā, bet fotogrāfijas no ceļojuma mūziķis publicē savā Instagram profilā. Tās ieinteresēja dziedātāju Lieni Šomasi, kas Laurim izteikusi interesantu lūgumu.

Lienei un Laurim sociālajā vietnē Instagram izraisījās sarakste, kurā kļuva skaidrs, ka Šomase kolekcionē akmeņus no dažādām valstīm, un vienu tādu palūdza Lauris sagādāt arī no Ganas.

„Atved man vienu akmentiņu no šīs zemes. To kas ir mežā,” pie fotogrāfijas, kur Lauris Reiniks iet pa meža taku un uzņem selfiju, pierakstīja Liene. Nesagaidījusi atbildi, Liene lūgumu atkārtoti publicēja pie nākamās fotogrāfijas: „Atved man to akmeni.”

Tajā fotogrāfijā redzams puisis ar žurku rokā, un Lauris Reiniks savu bildi komentēja: „Šodien šitās žurkas tirgoja lauku ceļmalās. Paldies, nē, es iztikšu bez grilētām žurciņām. Varbūt kādam atvest?”

Šoreiz Lauris pamanīja Lienes lūgumu un jautāja viņai: „Laukakmeni vai kapakmeni? Nesapratu...”

Liene viņam atbildēja: „Tādu, ko var saujā ielikt... Un čemodānā.. Nopietni... Es visiem draugiem prasu. No Āfrikas vēl nav! Bet tādu, kas tevi uzrunā un ir skaists. Paldies!”

Lauris turpināja: „Nu ok. Nezināju, ka tu esi kaislīga akmeņu krāvēja!”

Liene nobeidza sarunu: „Nekāda krāvēja... Akmeņos ir loti liels spēks,” bet Lauris apsolīja atvest Lienei parastu Āfrikas akmeni.

Ieskatu Laura Reinika pirmajos ceļojuma mirkļos, variet aplūkot foto galerijā!

Kasjauns.lv / Foto: Instagram.com