Savādi. Modele pozē apakšveļas zīmolam bez apakšveļas. FOTO
Kendisa Sveinpola devusies uz Kostariku, lai piedalītos apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” rīkotā fotosesijā. Kur gan palikusi apakšveļa, jo modele fotogrāfijām pozē pavisam kaila, kā no mātes miesām nākusi!
Slavenības
2016. gada 13. janvāris, 17:03

Savādi. Modele pozē apakšveļas zīmolam bez apakšveļas. FOTO

Jauns.lv

Dienvidafrikāņu modele Kendisa Sveinpola nesen kā piedalījusies prestiža apakšveļas zīmola rīkotā fotosesijā pludmalē. Dīvaini, ka 27 gadus vecā skaistule nepozēja apakšveļā vai peldkostīmā, bet gan pavisam kaila.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dienvidafrikāņu modele Kendisa Sveinpola reiz atzīta par skaistākā auguma īpašnieci pasaulē. Popularitāti un atpazīstamību viņa izpelnījusies kā viena no prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modelēm.

Nesen Kendisa saviem „Instagram” bloga sekotājiem parādījusi attēlu no jaunākās fotosesijas, parakstījusi vārdiem „Tur, kur mošķi mīt...” un papildinājusi ar emociju simboliem, kas attēlo dažādus kukainīšus, vaboles un citus „mošķīšus”. Kendisa pludmalē pozē pavisam kaila un viņas krūtis sedz vien smiltis, kas pielipušas pie lieliski veidotā auguma. Šie attēli uzņemti siltajā tropu zemē Kostarikā. Tos uzņēmis fotogrāfs Džeroms Durans speciāli apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” vajadzībām.

Kendisa arī padalījusies ar brīvdienu bildītēm, kurās redzama peldkostīmā. Ziemassvētkos viņa bija devusies uz savu dzimto Dienvidāfriku, kur šobrīd ir silta vasara. Kādu no bikini fotogrāfijām modele parakstījusi vārdiem „Savā laimīgajā vietā,” ļaujot noprast, ka teicienam „Nekur nav tik labi kā mājās” patiešām ir zelta vērtība.

Gada nogalē Kendisu varēja skatīt arī „Victoria’s Secret” gadskārtējā skatē, kur dienvidafrikāņu skaistule kāpa uz mēles kopā ar citām modelēm: Kendalu Dženeri, Behati Prinslū, Džidži Hadidu, Liliju Oldridžu un Alesandru Ambrosio.

Pērn lieliski jaunumi sagaidīti arī modeles privātajā dzīvē. Augustā Sveinpolu bildinājis viņas ilggadējais draugs brazīliešu modelis Hermans Nikoli, ar kuru modele ir kopā jau desmit gadus. Kendisai bija tikai 17 gadu, kad abi iepazinās.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press