Viņa jūtas ceļā uz perfektu izskatu. VIDEO
56 gadu vecumā viņa, kas kādreiz bija viņš, izskatās šādi. Taču apstāties Fulvia negrasās.
Trakā pasaule
2016. gada 14. janvāris, 07:29

Viņa jūtas ceļā uz perfektu izskatu. VIDEO

Jauns.lv

Efektīgā Fulvia Pelegrino pasaulē nāca kā vīrietis, un līdz visnotaļ nobriedušam vecumam arī izskatījās pēc vīrieša. Taču pirms 12 gadiem Fulvia uzsāka savu pārvērtību ceļu, lai kļūtu par īstenu dāmu. Nu, 56 gadu vecumā, viņa atzīst: mans ķermenis un izskats nav gluži perfekts, taču esmu ceļā uz to.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Transseksuālā Fulvia iztērējusi teju 80 tūkstošos, lai iegūtu tādu izskatu, kāds tas viņai ir šobrīd, taču viņa vēlas izskatīties vēl labāk, vēsta "The Sun".

Fulvia jau pusaudža gados sapratusi, ka ir sieviete, lai gan piedzima kā zēns. Interesanti, ka viņa reiz bijusi precējusies, un dzīvesbiedre Marija joprojām palika draugs - pat pēc tam, kad kādreizējais vīrietis atzinās, ka iekšēji dzīvo dzīvi kā dāma un tāda arī vēlas izskatīties. Kopš vizuālo pārmaiņu sākuma no Fulvias novērsās viņas ģimene un vai visi draugi, bet laulātā draudzene Maria palika uzticams, tuvs draugs. Tā tas ir arī patlaban, lai gan Mariai reiz nācās pārdzīvot mīļotā poligāmiju, kad viņš devās uz transseksuāļu un transvestītu klubiem, lai meklētu kontaktu ar sev līdzīgajiem un iemīlētos vīrietī.

Itālijā mītošā Fulvia vairāku desmitgažu laikā veikusi daudzas plastikas operācijas. Viņa pati nemaz nenoliedz, ka ir no tām jau atkarīga. Tomēr - vai gan kaut kas var aizstāt to prieku, krāsojot lūpu spīdumu uz milzīga izmēra lūpām? Vairāk par Fulvias interesanto personību skaties video!


Kasjauns.lv