Apjukums, ko radījusi vēsts par Ešlijas Olsenas nāvi
Tikai nelāga sakritība. Itālijā savā dzīvoklī noslepkavota amerikāņu māksliniece Ešlija Olsena. Seriāla „Pilna māja” aktrise ir sveika un vesela!
Slavenības
2016. gada 14. janvāris, 19:06

Apjukums, ko radījusi vēsts par Ešlijas Olsenas nāvi

Jauns.lv

Redzot ziņu virsrakstus ar vēstījumu, ka mirusi Ešlija Olsena (29), daudzus pārņem šoks. Vai tiešām populārā dvīņumāsa no seriāla „Pilna māja”? Nē, varam nomierināt. Aktrise ir sveika un vesela!

Baumas par aktrises nāvi izplatījušās vēja ātrumā, taču tās ir aplamas. Ešlija Olsena tiešām ir mirusi, taču cita. Kāda plašākai publikai ne tik labi zināma 35 gadus veca Itālijā dzīvojoša amerikāņu māksliniece.

Nedēļas sākumā internetā izplatījās ziņa, ka mirusi aktrise Ešlija Olsena. Taču drīz vien aktrises pārstāvis personīgi apstiprināja, ka informācija nav patiesa un ir vien kārtējais viltus ziņojums par kādas slavenības nāvi. „Viņa pievienojas garajam slavenību sarakstam, kas krituši par upuri šim ļaunajam jokam,” raksta pārstāvis. „Viņa aizvien ir sveika un vesela, neticiet visam, ko redzat internetā.”

Šoreiz gan situācija nav tik viennozīmīga, jo Ešlijas Olsenas vārds patiešām ir saistīts ar nāvi. Publiskoti attēli ar paramediķiem, kas apseko Florencē mirušās amerikāņu sievietes dzīvokli. Mirusī patiešām ir vārdā Ešlija Olsena, taču nav populārā aktrise, bet gan 35 gadus veca amerikāņu māksliniece. Viņa nav devusies aizsaulē dabiskā nāvē, bet gan nogalināta nožņaudzot ar elektrības vadu vai virvi.


Kasjauns.lv / Foto: Facebook, Vida Press