Keita Mosa iepozē ar kailu draudzeni. FOTO
Franču modes nams „Equipment” aizsūtījis modeli Keitu Mosu un viņas draudzeni modeli Darju Verboviju uz Karību salām, līdzi dodot dažus kreklus no jaunākās kolekcijas un fotoaparātu, lai draudzenes pašas sarīko fotosesiju.
Slavenības
2016. gada 15. janvāris, 11:47

Keita Mosa iepozē ar kailu draudzeni. FOTO

Jauns.lv

Britu supermodele Keita Mosa (41) kopā ar kolēģi un draudzeni poļu modeli Darju Verboviju (32) devusies uz Karību salām, kur abas draudzenes uzrīkojušas visnotaļ pikantu fotosesiju.

Šie melnbaltie attēli paredzēti franču modes nama „Equipment” šā gada pavasara kolekcijas reklāmas nolūkiem. Taču pie fotosesijas nav strādājusi grima mākslinieku, stilistu, fotogrāfu un gaismotāju brigāde, kā parasti notiek, ja fotogrāfijas pasūta prestižs modes nams, glancēts žurnāls vai katalogs. Šos attēlus modeles sabildējušas pašas!

Franču modes nama „Equipment” pārstāvji nosūtījuši abas draudzenes uz Mistikas salu, kas atrodas Karību salu arhipelāgā un līdzi iedevušas vien dažus kreklus no šā gada pavasara kolekcijas, kā arī fotoaparātu, lai modeles pašas uzrīko improvizētu selfiju fotosesiju.

Melnbaltās fotosērijas autore ir poļu modele Darja Verbovija, kurai fotografēšana ir sirdslieta. Darja attēlus uzņēmusi ar taimera palīdzību. Vairums attēlu, kuros puskailo poļu modeli apskauj Keita Mosa,  uzņemti pludmalē. Taču daži tapuši arī pie ezera, pie koka un gaisa kondicionētā guļamistabā.

Kreklus šajā improvizētajā fotosesijā reklamē tikai Keita, Darja, kas trīs gadu vecumā ar ģimeni no Polijas pārcēlās uz dzīvi Toronto (Kanādā), attēliem pozē vien bikini biksītēs.

Vienkrāsains krekls ar kabatiņām, kādu reklamē Keita Mosa maksā 245 sterliņu mārciņas (326 eiro).

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press