Vai avis zem sniega? Cilvēkus sajūsmina arhibīskaps Vanags ar sniega lāpstu. FOTO
Luteriskās baznīcas „pirmā lāpsta”! Arhibīskaps Jānis Vanags ar savu sniega lāpstu pie paša celtās sniega piramīdas savas privātmājas pagalmā Rīgā.
Slavenības
2016. gada 16. janvāris, 12:51

Vai avis zem sniega? Cilvēkus sajūsmina arhibīskaps Vanags ar sniega lāpstu. FOTO

Jauns.lv

LELB arhibīskaps Jānis Vanags neskaitāmus draugus, paziņas un sekotājus sajūsminājis, internetā publiskojot fotogrāfiju no savas privātmājas pagalma, kurā redzams stāvam ar sniega lāpstu pie prāvas piramīdformas sniega kaudzes.

Luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags sociālajā tīklā Facebook ievietoto fotogrāfiju ar pacelto lāpstu raksturojis ar vārdiem „Citāds zizlis”, uz ko vairāki viņa sekotāji sociālajos tīklos atsaukušies, sakot, ka tagad tāds zizlis ir daudziem. Latvijas Universitātes profesors Valdis Muktupāvels iekomentējis, ka „Arī es šorīt biju tāds”, savukārt teoloģijas zinātņu doktors un psihoterapeits Gatis Līdums Jāni Vanagu sniega tīrītāja ampluā nodēvējis par stihiju pavēlnieku, saņemdams arhibīskapa atbildi: „Laikam ļoti evaņģēliski, ja pavēlnieks jūtas kā kalps?”

Dubultu un Bulduru evaņģēliski luterisko draudžu mācītājs Igors Safins komentāru sadaļā atstājis ierakstu „LELB „pirmā lāpsta”!” Arhibīskaps draugu komentāros arī nodēvēts par sniega rūķi, bet viņa sniega kaudze pielīdzināta vanaga ligzdai. Savukārt uz jautājumu: „Vai avis zem sniega?”, Jānis Vanags caur humoru atbild: „Pavasarī redzēs!”

Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com