Vai Paula jubilejas tortē bija 80 svecīšu? Svinību AIZKULIŠU FOTO
80 gadu jubileju Maestro nosvinēja ar ģeniālu koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī, kur pēc tam notika arī nelielas svinības.
Slavenības
2016. gada 16. janvāris, 13:45

Vai Paula jubilejas tortē bija 80 svecīšu? Svinību AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Izcilajam latviešu komponistam un pianistam Raimondam Paulam 12. janvārī palika 80 gadi. Apaļo jubileju Maestro nosvinēja ar ģeniālu koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī, kur pēc tam notika arī nelielas svinības. Lūk, daži foto no tām!

Pēc koncerta Raimonda Paula tuvinieki, kolēģi, jubilejas koncerta dalībnieki, aktieri, kā arī Latvijas prominences, tostarp Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi, posās uz Nacionālā teātra banketu zāle, kur notika jubilāra sumināšana. Svinībās sveicēji gaviļniekam veltīja “Daudz gaišu dieniņu”, un viesi tika cienāti ar dzimšanas dienas svinību torti. Tajā gan nebija 80 svecītes, bet gan mazliet vairāk par 10, jo, diez, cik lielai būtu jābūt tortei, lai tajā saspraustu 80 svecītes!? Protams, un neizpalika arī bez dejām – dejoja gan svinību viesi, gan pats jubilārs, kurš izdancināja savu kundzi Lanu, ar kuru kopā ir jau vairāk nekā 50 gadus!

     

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto, instagram.com (ekrānuzņēmums no Arņa Krauzes video), Mārtiņš Ziders