Aktrise Emīlija Blanta pārdod māju par 8 miljoniem. FOTO
Aktrise Emīlija Blanta ar vīru aktieri Džonu Krasinski pārdod māju Holivudhilsā, ko nesen izremontējuši un paplašinājuši. Pāris īpašumu iegādājies 2009. gadā par 1.86 miljoniem dolāru, bet pārdod par 8 miljoniem dolāru.
Slavenības
2016. gada 16. janvāris, 16:25

Aktrise Emīlija Blanta pārdod māju par 8 miljoniem. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Sātans Prada bunčos” aktrise Emīlija Blanta (32) ar vīru, aktieri Džonu Krasinski (36), pārdod savu māju Holivudhilsā par 8 miljoniem ASV dolāru. Lai gan salīdzinoši nesen pāris īpašumā veicis remontu un paplašināšanas darbus, viņi no šīs mājas izvēlējušies šķirties.

Šī ir jau otrā māja, ko pēdējo mēnešu laikā pārdod Krasinsku Blantu ģimene. Pērnā gada novembrī aktieru pāris nekustamo īpašumu tirgū ievietoja savu lauku īpašumu, bet nu vēlas pārdot arī smalko villu Holivudhilsā, Losandželosā.

Emīlijas Blantas un Džona Krasinska īpašums atrodas aiz apsargātiem vārtiem un ir celts uz 1200 kvadrātmetru lielas zemes platības. Greznajā mājā ir sešas guļamistabas un četras vannasistabas. Telpās ir lieli un plaši logi, kas sniedzas no griestiem līdz pat grīdai. Trešajā stāvā stiklotas durvis ved uz plašu jumta terasi, kur ierīkota ēdamzona, atpūtas telpa un kamīns. Pie ēkas ir arī peldbaseins.

Pāris šo māju iegādājās 2009. gadā par 1.86 miljoniem ASV dolāru.

Aktrise Emīlija Blanta trīs gadus bija kopā ar kanādiešu dziedātāju Maiklu Bublē. Viņi iepazinās 2005. gadā Austrālijas TV balvu ceremonijas vakarā Melburnā. Pāris savulaik dzīvoja kopīgā īpašumā Vankūverā, taču 2008. gadā izšķīrās. Tā paša gada novembrī Emīlija sāka satikties ar amerikāņu aktieri Džonu Krasinski. 2009. gada augustā pāris saderinājās un apprecējās 2010. gada 10. jūlijā Itālijā pie Komo ezera. 2014. gada 16. februārī Emīlija laida pasaulē meitiņu Heizelu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas