Neticami. Dženifera Anistone nonāk sliktāk ģērbto slavenību skaitā. FOTO
Kritiķi ierindojuši allaž eleganto aktrisi Dženiferu Anistoni sliktāk ģērbto skaitā. Pie visa vainota nelīdzenā, krunkas metošā un visu skatu bojājošā vīle, kas no krūtīm sniedzas līdz pat dziļā šķēluma sākumam.
Slavenības
2016. gada 19. janvāris, 05:43

Neticami. Dženifera Anistone nonāk sliktāk ģērbto slavenību skaitā. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Anistone (46) vienmēr ierindota labāk ģērbto slaveno dāmu skaitā. Viņa allaž apbrīnota par eleganci un slavēta par gaumes izjūtu. Tāpēc neierasti, ka pēc svētdien apmeklētā „Critic’s Choice Awards” viņa ierindota sliktāk ģērbto skaitā.

Svētdien Losandželosā notikušo Kritiķu izvēles balvu ceremoniju („Critic’s Choice Awards”) aktrise Dženifera Anistone apmeklēja kopā ar vīru aktieri, režisoru un scenāristu Džastinu Terū (44). Saviesīgajam pasākumam aktrise bija izvēlējusies modes nama „Saint Larent” zilganpelēku vakarkleitu ar dziļu šķēlumu, kas atsedz viņas kājas visā to garumā.

Lai gan tērpu darinājis izsmalcināts un pasaulē augstu vērtēts modes nams, kritiķiem tas nav iepaticies tieši kvalitātes ziņā. Pie visa vainota nelīdzenā, krunkas metošā un visu skatu bojājošā vīle, kas no krūtīm sniedzas līdz pat dziļā šķēluma sākumam.

Tērps ir no modes nama „Saint Laurent” 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas.

Pie sliktāk ģērbtajām slavenībām „Critic’s Choice Awards” ceremonijas vakarā ierindota arī modele un aktrise Ebija Lī Keršova (28), kura izvēlējusies savāda dizaina „Balmain” kleitu, mūziķa Lenija Kravica meita dziedātāja, aktrise un modele Zoja Kravica (27), aktrise Džanuarija Džounsa (38) un aktieris Demiens Lūiss (44).

Interesanti, ka pērn pēc „Zelta globusu” ceremonijas, Dženiferas Anistones vārds arī nonāca sliktāk ģērbto sarakstā. Viņa pasākumu apmeklēja melnā augumam piegulošā vakartērpā ar dziļu šķēlumu tā sānā. Kritiķi viņu toreiz ierindoja sliktāk ģērbto sarakstā ne tāpēc, ka aktrise izskatījās slikti, bet gan tāpēc, ka viņa „vienmēr ģērbjoties vienādi un neesot gatava uzņemties risku.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press