Trakā pasaule
2016. gada 20. janvāris, 16:22

Ko jūt geji, pirmo reizi dzīvē pieskaroties sievietes vagīnai? VIDEO

Jauns.lv

Pirms nedēļas piedāvājām noskatīties sociālo eksperimentu, kā jūtas lesbietes, kuras nekad mūžā nav pieskārušās vīrieša ģenitālijām un nu izdara to pirmo reizi. Lesbietes sacīja, ka loceklis viņām atgādinot „atdzisušu cīsiņu”. Lūk, ko jūt homoseksuāļi puiši, pieskaroties meiteņu jūtīgajai zonai.

Lesbiešu komēdijduets nofilmējis nākamo sēriju -  ko jūt geji, pieskaroties sievietes vagīnai? Eksperimenta dalībnieki NEKAD to nebija pamēģinājuši. Katrs sajuta ko citādāku.

Jāpiezīmē gan, ka iepriekšējā eksperimentā lesbietes vīriešu dzimumlocekļus aiztika ar kailām rokām, kamēr šeit geju rokas nez kāpēc ietērptas plānajos gumijas cimdos.

Eksperimenta laikā puiši bija ļoti samulsuši un ķiķināja, tomēr pie slēdzieniem spēja nonākt. Piemēram, viens jauneklis apgalvoja, ka vagīna viņam šķietot kā „daļēji pārsprādzis balons”, citam likās, ka vagīna ir kā „kalmārs”, bet vēl kāds analizēja, ka visa šī sieviešu uzparikte viņam atgādina „podu ar aizkariem karājamies pāri”. Tāpat vienam gejam bija skaidrs, ka sievietes dzimumorgāni atgādina „mazu mīļu dzīvnieciņu”.

Kādi vēl puišiem radās secinājumi – skaties video!

Homoseksuāli vīrieši pirmo reizi patausta sievietes vagīnu:

Lesbietes pirmo reizi patausta vīrieša dzimumlocekli:

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video