Prāvāka izmēra skaistules stāsta, kā patiesībā jūtas par savu augumu. VIDEO
Šīs dāmas uzskata, ka galvenais ir justies labi savā ķermenī. Viņas ar savu izskatu pelna naudu.
Trakā pasaule
2016. gada 21. janvāris, 07:18

Prāvāka izmēra skaistules stāsta, kā patiesībā jūtas par savu augumu. VIDEO

Jauns.lv

Viņas visas ir glītas un ar savu izskatu pelna naudu. Tā dēvētās "plus size" jeb lielizmēra modeles emocionālā video atklāj, kā jūtas savā ķermenī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņas nav resnas, bet apaļīgas. "Ja es būtu tieva, tad būtu laimīgāka??? Tas ir mīts," par savu izskatu teic viena no pieprasītākajām lielizmēra modelēm ASV. Īpašā klipā apkopots, ko katra no viņām domā par sevi, savu ķermeni, karjeras iespējām modeļu industrijā līdzās tievām un pat kaulainām meitenēm. Šīs dāmas pelna iztiku ar to, ka ir tādas, kādas ir.

"Man patīk būt apaļīgai, es tā vislabāk jūtu sevi un vislabāk jūtos kopumā," saka izskatīga mulate. Viņa vairākkārt piedzīvojusi izgāšanos un pazemojumus modeļu industrijā, tomēr no saviem uzskatiem negrasās atkāpties - būdama ar nelielu lieko svaru, viņa jūtas vislabāk. Pavisam slaidās modeles, viņasprāt, nespēj būt brīvas, piemēram, nevar ēst to, ko tajā brīdī kārojas.

Vairums no šīm modelēm apzinās, ka skaitās kā "otrās klases" prece, taču daža laba pat speciāli strādājusi pie tā, lai iegūtu kuplākas formas. "Būtiskākais nemaz nav izmērs. Būtiskākais ir tas, kā tu jūties, dzīvojot savā ķermenī, lai kāds tas būtu," par savām formām teic izskatīga gaišmate. Vairāk par daiļavu atklāsmēm skaties video:

Kasjauns.lv

Tēmas