Jaunajā seriālā Zaķīši rosās "Bitītē". AIZKULIŠU FOTO
"Bitīt matos" galvenajās lomās iejutušies Voldemārs Šoriņš, Lelde Dreimane, Sanita Pušpure un suns.
Slavenības
2016. gada 21. janvāris, 14:09

Jaunajā seriālā Zaķīši rosās "Bitītē". AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

No 6. februāra sestdienās TV3 būs skatāms jauns komēdijseriāls „Bitīt’ matos!” Tas sniegs pozitīvas emocijas, ļaujot ieskatīties mazpilsētas frizētavas aizkulisēs un just līdzi galveno varoņu centieniem sastapt savu otro pusīti un nodibināt ģimeni.

Seriālā galvenajās lomās: aktieri Uldis Anže, Voldemārs Šoriņš, Lelde Dreimane, Sanita Pušpure, Lauris Dzelzītis un citi. „Bitīt’ matos” uzņemts speciāli tam radītā paviljonā, kur izbūvēta ne vien plaša frizētava, bet arī masāžas un tetovēšanas saloni, kā arī uzgaidāmās un atpūtas telpas. „Bitīt’ matos” popularizēs ģimeniskās vērtības, kā arī ļaus pasmaidīt par Zaķīšu ģimenes pūlēm gūt panākumus mežonīgajā kapitālismā – mazo frizētavu pārvērst par milzīgu skaistumkopšanas salonu, kas piedāvā visdažādākos pakalpojumus.

Komēdijseriāla centrālie notikumi risinās frizētavā „Bitīte”, kas ir ģimenes uzņēmums, un tajā strādā trīs ģimenes locekļi – tēvs Ojārs Zaķītis (Voldemārs Šoriņš) un abas viņa simpātiskās meitas – seksīgā friziere Vēsma (Sanita Pušpure) un kautrīgā manikīre Fanija (Lelde Dreimane). Zaķīšu ģimenē valda tikpat kā ideāla saskaņa, jo visi savulaik pie mātes kapa apsolījuši viens otram nestrīdēties un visas problēmas atrisināt ar ģimenes sapulces palīdzību – godīgi izrunājoties. Viss ir labi līdz brīdim, kad nevainojamo ģimenes idilli izjauc nekaunīgais avantūrists, šarmantais frizieris Kristers (Uldis Anže), kurā iemīlās nevis viena no meitām, bet abas.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica