Eminems satriekts. No narkotiku pārdozēšanas mirusī bezpajumtniece izrādās viņa svaine!
Eminema bijušās sievas Kimberlijas dvīņumāsa Dona Skota atrasta mirusi no narkotiku pārdozēšanas. Kopš 2014. gada sieviete bija bezpajumtniece. Tikt galā ar atkarību viņai nepalīdzēja ne miesīgā māsa, ne bijušais svainis, ar kuru Dona bija draugos kopš tīnes gadiem.
Slavenības
2016. gada 22. janvāris, 13:51

Eminems satriekts. No narkotiku pārdozēšanas mirusī bezpajumtniece izrādās viņa svaine!

Jauns.lv

No heroīna pārdozēšanas mirusi Eminema (43) bijušās sievas Kimberlijas dvīņumāsa Dona Skota (40). Eminems par šo ziņu esot šokā. Pirms četriem mēnešiem gan bezpajumtniece žēlojās, ka māsa Kima un Eminems pret viņu esot absolūti vienaldzīgi un neizrādot ne mazāko atbalstu.

Eminema bijušās sievas Kimberlijas (Kimas) māsa Dona Skota atrasta mirusi otrdien treileru parkā Detroitā, ASV. Vietējās varasiestādes norādījušas, ka nāve iestājusies no „acīmredzamas narkotiku pārdozēšanas”, taču tikšot veikta toksikoloģiskā ekspertīze, kas aizdomas apstiprinātu.

Dona draudzējās ar Eminemu jau kopš tīnes gadiem. Viņa ir mūziķa bijušās sievas Kimas dvīņumāsa un pāra savulaik adoptētās meitas Eleinas bioloģiskā māte.

Vēl pirms četriem mēnešiem intervijā portālam RadarOnline.com Dona atzina, ka cīnās ar narkotiku atkarību, bet māsa un Eminems neizrādot ne mazāko atbalstu viņas centieniem tikt galā ar problēmu. „Mans ir svainis miljonārs un māsa, kurai nauda ir kā spaļi,” sūrojās sieviete.

Donas draugs Less Mārtins, ar kuru viņai bija vētrainas attiecības četru gadu garumā, intervijā apliecināja, ka vairākkārt zvanījis Kimai un lūdzis, lai viņa palīdz māsai, taču lūgumi palikuši bez atbildes. „Es vaiga sviedros centos glābt viņas dzīvību. Man bija neskaitāmas sarunas ar Kimu par to, ka māsai vajadzīga palīdzība, taču viņa par to nevēlējās neko dzirdēt,” norāda Mārtins. „Viņa gribēja, lai Dona aiziet. Es biju tik nikns, ka gribējās prasīt – vai tad viņai gaidāma 10 miljonus liela kompensācija māsas nāves gadījumā?”

Kopš 2014. gada Dona bija bezpajumtniece. Viņa nakšņoja autobusos vai uz ielas. „Reiz kādu vakaru es piezvanīju māsai un pastāstīju, ka man nav kurp iet,” intervijā RadarOnline.com Dona pastāstīja pērnā gada augustā. „Māsa man atteica, ka tā neesot viņas problēma, lai liekot viņai mieru, un nolika klausuli.”

Kādā citā intervijā Donas draugs apgalvoja, ka draudzene „lietojot jebkādas narkotikas, kādas vien spēj dabūt”. „Heroīns, kokaīns, „Adderall”. Ja vien bija atrodama kāda tabletīte, viņa to iedzēra. „Klonopin” bija viņas posts. Viņa tās rija kā konfektes.”

Kima un Dona agrā tīņu vecumā aizbēga no vecāku mājām un dzīvoja pie Eminema un viņa mātes kopš mūziķa 15 gadu vecuma. 1989. gadā aizsākās Eminema un Kimas romāns. Pirmo reizi pāris apprecējās 1999. gadā, bet 2001. gadā izšķīrās. 2006. gadā Eminems un Kima apprecējās otro reizi, bet izšķīrās jau pēc četriem mēnešiem.

Pārim ir kopīga meita Heilija, kurai ir jau 20 gadu. Heilija dzimusi 1995. gada 25. decembrī. Eminems un Kima adoptēja Donas meitu Eleinu, ko audzināja kā Heilijas māsu. Eminems adoptējis arī Kimas meitu Vitniju no viņas iepriekšējām attiecībām, kā arī ir oficiālais aizbildnis savam jaunākajam pusbrālim Neitam Keinam.

Eminema meita Heilijai jau absolvējusi vidusskolu Eminema meitai Heilijai Džeidai jau 19!

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram