Rolandu Ūdri notriecis auto. Mūziķis joprojām bezsamaņā
Mūziķis Rolands Ūdris-Balodis ar sievu Ilonu Ūdri-Balodi 2014. gadā.
Slavenības
2016. gada 22. janvāris, 23:58

Rolandu Ūdri notriecis auto. Mūziķis joprojām bezsamaņā

Jauns.lv

22. janvāra vakarā par pavisam nelāgu vēsti paziņojusi aktrise, mūziķa grupas “The Hobos” līdera Rolanda Ūdra sieva Ilona Balode-Ūdre. Viņa sociālajā saziņas tīklā Facebook.com informējusi, ka 40 gadus vecais Ūdrītis cietis satiksmes negadījumā un jau piecas dienas atrodas slimnīcā bezsamaņā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lūk, Ilonas Balodes-Ūdres ieraksts:

“Lai kā man gribētos, lai Ūdri un mani šobrīd liek mierā - laikam tas nebūs iespējams. Tāpēc, lai izvairītos no dažādām informācijas spekulācijām, kas jau sākušas klaiņot apkārt, nolēmu uzrakstīt šo ziņu, lai visiem viss būtu skaidrs.

JĀ - Ūdris šobrīd ir smagā stāvoklī slimnīcā. Viņš nav nācis pie samaņas jau piekto dienu. Viņa veselības stāvoklis šobrīd ir nemainīgs - nav kļuvis ne labāk, ne sliktāk.

Tagad man nāksies apbēdināt tos, kas jau paguvuši sākt sēt ļaudīs baumas par to, ka Ūdris pārdozējis narkotikas - NĒ - tā nav. Ūdris cieta nelaimes gadījumā - viņu notrieca automašīna. Rezultātā viņš guva ļoti smagas, dzīvībai bīstamas ķermeņa traumas.

Kas attiecas uz asiņu ziedošanu: šobrīd asinis viņam ir pārlietas un pietiek, taču, ja kāds ļoti vēlas viņu atbalstīt un izdarīt ko labu vispār, tad, protams, var doties uz kādu no donoru centriem un nodot, norādot Rolandam Balodim-Ūdrim, Gaiļezers, Reanimācija. Asinis noderēs arī citiem slimiem cilvēkiem. Asinsgrupai nav nozīmes.

Taču, pats galvenais, ko jūs varat izdarīt ir: nerunājiet sliktu, nelaidiet ļaunumu apkārt. Tā jau tāpat ir par daudz. Arī anonīmā ļaunuma. Visriebīgākais ir tad, kad tev ļoti tuvs un mīļš cilvēks cīnās par dzīvību, dzirdēt, ka citi to uztver kā seriālu. Es ļoti, ļoti ceru, ka viss būs labi. Es ļoti, ļoti gaidu kad Rolands pamodīsies. Un es TICU, ka viņš izveseļosies!

Šobrīd atliek gaidīt un ticēt. Jūs varat palīdzēt, sūtot Ūdrim labas domas!

P.S. mēs ar Ūdri neesam arī izšķīrušies un mūsu ģimenē nebija iestājusies krīze.

Paldies par sapratni.

Lai Ūdrim izdodas!”

Visticamāk, ka Ūdrītis notriekts 17. janvārī Rīgā, Artilērijas ielā starp Aleksandra Čaka ielu un Krāsotāju ielu. To var secināt pēc Ilonas Ūdres-Balodes ieraksta sociālajos tīklos, kur viņa dalās ar Valsts policijas informāciju, ka tiek meklēti aculiecinieki avārijai, kas 17. janvārī ap pulksten 15:40 notika Artilērijas ielā, kur “Subaru” markas automašīna uzbraukusi gājējam. Vīrietis ceļu satiksmes negadījuma rezultātā guva smagas traumas.

Ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus policija lūdz zvanīt uz tālruņa numuru 26653628 vai 110.

Atgādinām, ka mūziķis Rolands Balodis-Ūdris un aktrise Ilona Balode-Ūdre apprecējās aizvadītā gada 20. augustā, bet 16. decembrī viņiem piedzima dēls Bārts.

Video:

 The Hobos-Walk all night

Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīvs