Kelvins Hariss pārdod māju. Vai pārcēlies pie draudzenes Teilores Sviftas? FOTO
Skotu dīdžejs un producents Kelvins Hariss nolēmis pārdot savu māju Holivudā, par to prasot 10 miljonus ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 24. janvāris, 12:05

Kelvins Hariss pārdod māju. Vai pārcēlies pie draudzenes Teilores Sviftas? FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas (26) mīļotais vīrietis skotu dīdžejs Kelvins Hariss (32) par 10 miljoniem ASV dolāru pārdošanā izlicis savu māju Holivudā. Vai viņš tagad nakšņo pie Teilores, kamēr atradīs jaunu glaunāku māju?

Pēc nesen izskanējušajām baumām, ka dīdžejs Kelvins Hariss gatavojoties bildināt savu slaveno draudzeni dziedātāju Teilori Sviftu, daudzi ir pārliecināti, ka pāris jau sen dzīvo kopā. Pirms kāda laika plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka Teilore mitinājās drauga mājā. Tas gan bija tikai uz laiku, kamēr viņas īpašumā tika veikti nepieciešamie labiekārtošanas darbi. „Svifta pārcēlās uz Harisa Losandželosas māju īsi pēc tam, kad beidza savu pasaules turneju„1989”,” interneta portālam Inquisitr.com norādīja kāds zinātājs.

Mēnešiem ilgi tika arī baumots par nesaskaņām šī pāra attiecībās un iespējamo šķiršanos. Ne Teilore, ne Kelvins publiski savas privātās attiecības nav komentējuši, bet aizvien turpina izrādīt mīlestību viens pret otru.

„Tagad, kad Sviftas turneja ir galā, abi dzīvo Harisa mājā Beverlihilsā, jo viņas mājā notiek remontdarbi. Viņa pie Harisa dzīvoja arī no turnejas brīvajā laikā, taču tagad ir pārvākusies uz ilgāku palikšanu,” klāstīja kāds cits.

Zināms, ka gada nogales garās brīvdienas pāris pavadījis kopā, turklāt ar Sviftas vecākiem. „Svētku brīvdienās viņi bija kopā, arī gadu mijā, kad Teilore atbalstīja savu vīrieti kā dīdžeju naktsklubā rīkotajā ballītē Lasvegasā.”

Kelvins Hariss „Armani” reklāmā


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas