Ko tur daudz, būs tuvāk ieejai! Modele noparko mašīnu invalīdu stāvvietā. FOTO
Rokas kājas savā vietā, bet mašīnu parko invalīdiem paredzētajā autostāvvietā!
Slavenības
2016. gada 24. janvāris, 16:39

Ko tur daudz, būs tuvāk ieejai! Modele noparko mašīnu invalīdu stāvvietā. FOTO

Jauns.lv

Nesen par spraiga sižeta zvaigznes Džeisona Stethema (48) līgavu kļuvusī modele Rozuija Hantigtone-Vaitlija (28) pieķerta nelāgā situācijā.

Slavenā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modele Rouzija Hantingtone-Vailtija rūpējas par savu figūru un regulāri apmeklē sporta nodarbības. Nesen Rouzija manīta dodamies uz sporta zāli Losandželosā. Vai nu pamanījusi netālu esošo paparaci vai tāpat vien, lai ērtāk, bet modele savu automašīnu noparkoja vistuvāk ieejas durvīm. Tas nekas, ka invalīdiem domātā stāvvietā, par ko liecina zīme tieši pretī automašīnai.

Bija jāpaiet pieciem gadiem līdz spraiga sižeta filmu zvaigzne Džeisons Stethems saņēmās izteikt bildinājumu savai draudzenei Rouzijai. Nu jau pāris nedēļas kā modeles zeltnesi rotā 360 000 ASV dolāru vērts saderināšanās gredzens ar briljantu.

Pirms diviem gadiem, kad pāris uz laiku pašķīrās, draugi teica, ka Stethema ilgā vilcināšanās ar bildinājumu bijusi par iemeslu, kas pamudinājusi Rouziju pieņemt šādu lēmumu. Pāris tolaik apgalvoja, ka nav izšķīries, bet vien paņēmis nelielu pauzi ilglaicīgajās attiecībās. „Te nav iesaistīts trešais cilvēks,” norādīja kāds paziņa. „Viņi ļoti mīl viens otru un nesniedz nekādu paziņojumu, jo cer, ka viss vēl nokārtosies.”

Rouzija Hantigtone-Vaitlija un Džeisons Stethems sāka satikties 2010. gada aprīlī. Lielāko daļu kopīgi pavadītā laika abi mitinās Losandželosā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press