Arī Rasels Krovs piebiedrojas treniņbikšu cienītāju pulciņam. FOTO
Holivudas aktieris Rasels Krovs nebūt nedevās uz sporta zāli. Viņš šādā ietērpā kopā ar draugiem aplūkoja modes meku Milānu.
Slavenības
2016. gada 25. janvāris, 09:54

Arī Rasels Krovs piebiedrojas treniņbikšu cienītāju pulciņam. FOTO

Jauns.lv

Treniņtērps ir paredzēts sportam, taču daža Holivudas slavenība nesmādē šo ietērpu arī dodoties ikdienas gaitās, kas nebūt nav saistītas ar treniņzāles apmeklējumu. Holivudas aktieris Rasels Krovs nesen manīts treniņbiksēs pastaigājamies pa modes mekas Milānas ielām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pie mums daudzi mēdz teikt, ka treniņtērpos ikdienā ģērbjas tikai „urlas”. Sporta tērps ir paredzēts sporta nodarbībām, nevis, lai tajā dotos ekskursijās pa pilsētu, uz reliģiskiem saietiem vai pat restorānu. Treniņtērps, ja tas vilkts dodoties ikdienas gaitās, saistās ar Austrumeiropas kultūru un pēcpadomju mantojumu. Holivudas zvaigznēm, protams, šādu asociāciju nav. Taču tā vietā, lai ikdienā ģērbtos ērti un tomēr gaumīgi, ne viena vien izvēlas bezformīgo treniņtērpu kā ērtāko ikdienas gaitām. Kurš gan bija tas, kurš izdomāja tautā iecienīto frāzi: par gaumi nestrīdas, par to tikai brīnās...

Aizvadītā gada nogalē britu mūziķis sers Eltons Džons ar vīru Deividu Fērnišu un dēliem Zahariju un Eliju apmeklēja Disnejlendu. Dzīvesbiedrs Fērnišs bija tērpies džinsa biksēs un džinsa jakā, bet slavenais klavieru virtuozs devis priekšroku „Adidas” sporta tērpam, lai gan ar sportošanu nenodarbojās. Pēc Disneljendā pavadītām piecām stundām pianists pūtināja kājas, ļaujot kādam no personāla sevi vizināt ratiņkrēslā.

Sociālos tīklos publiskotājās bildītēs arī abi pāra dēli redzēti ģērbti tēva iecienītā zīmola treniņtērpos...

Taču pati populārākā treniņtērpu fane ir neviena cita kā popzvaigzne Madonna. Visi viņu zina kā lielu sporta fanāti. Dziedātāja patiešām strādā sporta zālē vairākas stundas dienā, taču sporta tērpā dīva ģērbjas ne tikai dodoties sportot. Ļoti bieži viņa redzēta apmeklējam savas iecienītās reliģijas – kabalas – centru, ģērbusies treniņbiksēs ar slaveno svītriņu. Dažkārt paparaci viņu nofotografējuši pat treniņtērpā iznākam no... restorāna!

Kad Madonnas meita Lurdesa bija maza, viņai bija kauns, ka mamma sporta tērpā nāk pretī uz skolu. Meitene pārmetusi, kāpēc viņa nevarot ģērbties kā citas mammas. Popmūzikas karaliene tolaik ikdienā bija īpaši iecienījusi treniņtērpus un intervijās presei izteicās, ka meita vēl nesaprotot, ka šis apģērbs ir ērts un gan jau pēc gadiem arī pati to novērtēšot.

Popzvaigznei izrādījusies taisnība – meitene, kurai treniņtērpa dēļ bija kauns par mammu, nu arī pati ikdienā redzama firmas treniņbiksēs, un ne būt ne dodamies sportot!

To, ka treniņtērps ir labs apģērbs ikdienai, Madonna savulaik pārliecinājusi arī vienu no saviem „rotaļu puisēniem” – gandrīz 30 gadus par sevi jaunāko draugu, brazīliešu modeli Hesusu Lusu. Arī dēls Roko, kad bija mazs, neiebilda, ka mamma viņu ikdienā ģērbj sporta tērpā. Šādi tērpta visa ģimene nedēļas nogalēs draudzīgi mēdza apmeklēt kabalas centru Ņujorkā.

Astoņdesmitajos gados, kad populārs bija vācu duets „Modern Talking”, tās dalībnieks Dīters Bolens vienmēr uz skatuves kāpa „Adidas” treniņtērpā. Viņam tolaik bija līgums ar šo kompāniju... Daudzus gadus vēlāk mūziķis klaji nopēla savu jaunības stulbumu uzstāties treniņtērpā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press