Šī jaunā dāma pārdzīvo no sirds: par viņu nez kāpēc ņirgājas feisbukā. FOTO
Pat pavisam sveši cilvēki metās ņirgāties par šo sievieti un viņas jaunajām uzacīm. Nievājošo komentāru skaits dažās dienās sasniedza 23 tūkstošus!
Trakā pasaule
2016. gada 25. janvāris, 14:06

Šī jaunā dāma pārdzīvo no sirds: par viņu nez kāpēc ņirgājas feisbukā. FOTO

Jauns.lv

Efektīgā brunete Mendija veica skaistumkopšanas procedūru – uzacu ietetovēšanu – un attēlu ievietoja savā kontā sociālajā tīklā „Facebook” 19.janvāra vakarā. Nākamajā dienā zem jaunās sievietes bildes rindojās tūkstošiem nievājošu komentāru; cilvēki Mendiju „troļļoja” aizgūtnēm.

Plašās popularitātes dēļ par berlīnietes Mendijas Lamrini publisko pazemošanu un līdzcilvēku ētiku attiecībā uz sev nesaprotamo par viņu vēsta pasaules mediji. Ietevēto uzacu dēļ pat pilnībā sveši cilvēki zem Mendijas attēla uzsāka pamatīgu izsmiešanu – dažs labs asprātis pat veidoja fotokolāžas ar melnu ērgli uzacu vidū, jo tā tas, lūk, izskatoties. Cilvēki komentēja, ka Mendijai labāk piestāv viņas dabiskais izskats, nevis šāds „tjūnings”.

Bāra darbiniece sākotnēji cīnījās ar nenovīdīgajiem komentāriem, pastāvot uz savu: viņai patīk, kā meistaram sanākusi procedūra, un, viņasprāt, šāds izskats ir labāks nekā dabiskais. „Esmu ļoti apmierināta,” viņa pauda. Taču vēlāk vairs nespēja sadzīvot ar ņirgāšanos un ļoti pārdzīvoja anonīmo cilvēku vārdisku uzbrukumu.

„Šausmīgi! Tu izskaties atbaidoši,” – šāds bija tikai viens no kopumā 23 tūkstošiem (!) komentāru zem Mendijas jaunajām uzacīm, bet viņa atbildēja: „Ja nu kas te ir atbaidošs, tad tas ir tavs komentārs”.

Mendija izsenis aizrāvusies ar tetovējumiem, to viņai uz ķermeņa ir vairāki, taču neviens no tiem nav izraisījis tik plaša mēroga diskusiju kā viņas uzacis. Līdzās daudziem citiem tamlīdzīgiem gadījumiem, kad par cilvēku ņirgājas sociālajos tīklos un pazemo, arī Mendijas Lamrini gadījums izraisījis rezonansi, cik gan tālu esam nodzīvojušies savā visatļautībā un vārda brīvībā.

Vai jaunā dāma tik tiešām izskatās briesmīgi un šausmīgi, spriediet paši.


Kasjauns.lv/Foto: Facebook

Tēmas